Odbornici većine usvojili izveštaje PVV i Paking servisa iako nisu dostavili finansijske izveštaje

LESKOVAC

Ja sam precizno rekao da je gospodin Cakić (Nebojša, prim.) tražio da bude akcionar PVV-a kada je bio učesnik u anketi o PVV-u, a Nisić je rekao „nikada neću da dam nikome pare, jer smo mi časni i pošteni ljudi.“ Je li tako bilo gospodine Nisiću? E, tako je bilo i to je to o poštenju. To što kažu umešani, pa već imam informaciju da je Gordana Savić na slobodi, samo vi čekajte da ja budem sledeći, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sinoć, na nastavku sednice Skupštine grada.

Sve ovo je bio njegov odgovor na diskusiju o izveštaju PVV u kojoj je šef opozicione obornički grupe “Za Leskovac ZAJEDNO” Nebojša Cakić insistirao da direktor Por Verner Vebera u Leskovcu Srboljub Nisić da podnese kompletan finansijski izveštaj odbornicima i da objansi gdese tačno u tom izveštaju nalazi 44 miliona za kojje rekao da su uplaćeni na račun grada.

Zanimljivo je da kompletne izveštaje o radu nisu podneli ni PVV ni Parking servis, nisu dostavili finansijske izveštaje, ali to nije sprečilo odbornike opozicije da glasaju za njih. (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare