Odbornici opozicije blokirali dalji rad Skupštine zbog neispunjavanja dogovora o njenom trajanju

LESKOVAC

Odbornici opozicije blokirali su danas oko 18. 45 skupštinsku govornicu protestujući što, kako je rekao odbornik Nebojša Cakić, “ljudi koji vode sednici nisu ispoštovali dogovor ” o vremenu rada na današnjoj sednici.

U trenutku kada je trebalo da se raspravlja o 11. tački Dnevnog reda Skupštine Grada Leskovca za govornicu je izašao odbornik Nebojša Cakić (GG „Za Leskovac – ZAJEDNO“) reklamirajući povredu poslovnika.

„Član 95. stav 2. kaže da redovna sednica skupštine počinje u 9.00 časova, a završava u 18.00. Sada je 18.45 i da ne bude zabune, razgovarao sam sa ljudima koji vode skupštinu, bio je dogovor, nismo mi izričiti da mora da se prekine u 18 časova. Nećemo da dozvolimo da nas maltretirate kao u ranijem sazivu, da sedimo do 3, 4, 5 ujutru… Predsedavajući nijednog trenutka nije dao razlog zašto bi sednica bila produžena i mi nećemo da prihvatimo teror većine, koji je samo zbog toga što nijedna televizija sada ne prenosi ovaj skup. To je vaš interes, da niko ne čuje šta se dešava na ovom skupu, zato se radi do kasno u noć.“

Cakić je rekao da će skupština tek biti zanimljiva i pozvao sve opozicione odbornike da blokiraju rad sednice, tako što su okružili govornicu, što su oni i uradili.

Predsednik Skupštine Aleksandar Đurović je dodao na ovo da je skupština većinom glasova odlučila da radi do 22 časa. Izrekao je opomenu odbornicima, ali kako se niko nije sklonio od govornice dao je pauzu 15 minuta. Ova pauza je u toku.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Odmah
Odmah
1 mesec pre

Opozicijo pusti preko medija Zahtev Vucicu da njegov gradonacelnik ispuni obecanje i podnese ostavku.

Vrati mi moje krpice
Vrati mi moje krpice
1 mesec pre

Postovana opozicijo, nastavite li za lopove i nepismene da vicete da su lopovi i nepismeni, odbornici vlasti( lopova i neobrazovanih) ce napustiti sednicu.
SNS se mukotrpno zalagao da na funkcije dodju s kupljenim diplomama, citaci tudjih tekstova, direktorke sto po celu noc bubaju Poslovnik da bi fascinirale gradjonacelnika. Daleko bilo da su obrazovane da na licu mesta iz glave pruze odgovor. Strogo se drze napamet nabubanog.
I ja, kad sam bio dete, cim mi ne daju loptu, a ne mogu da im je otmem po pravilima igre, ja se naljutim, pa napustim igru.
Dakle, ova vlast NE ZELI DA BUDE KRITIKOVANA.
A Mesko je dokazao da je na nivou Olivere. Ona kad podvikne Djurovicu, i gradjonacelnik se slozi da treba da mu podviknu. Umesto da je za kotrulj izbaci iz salu da ne bruka pojedine pismene SNS clanov, in je kopira. Lelke boske koje srozavanje

To ni pas s maslom ne bi pojeo
To ni pas s maslom ne bi pojeo
1 mesec pre

Tako je to kad od soferi, tezgarosi, pravi enteligwnciju Leskovca. I sad oce da se svi pokl9nimo pred budibogsnama tzv.covevima kojima sr usladilo da nudu gospoda telektualci. Prelistas, zablistas. Stavis 100 000 evrica u dzep i gospodin si. Al gospodin LOPOV. Djentlmen je mnogo visoko za vas secikese, derikoze, otimace, kupleraj majstorice.
Sex na ex