Odbornici grupe “Svi za jednog, jedan za sve” posle četiri dana kažu da ih je Stanković “oklevetao”

LESKOVAC

Sa mej adrese udruženja građana “svi za jednog, jedan za sve” (dr Aleksandar Rangelov se izgubio u nazivu i novom logou”) su, pole četiri dana, poslali medijima poruku u kojoj tvrde da ih je poslanik Narodnog pokreta, Đorđe Stanković “oklevetao”

Evo poruke .

Poštovani mediji,

želimo da vas obavestimo da nas je poslanik Narodnog pokreta, Đorđe Stanković oklevetao.

Svih 9 odbornika sa liste naše Grupe građana “Svi za jednog, jedan za sve” ostaju da deluju opoziciono i niko od njih nije prešao u SNS. Ovim saopštenjem bismo želeli da zaustavimo sve dalje spekulacije u vezi toga. 

S poštovanjem,

Marina Smiljković

Miloš Vučković

Srđan Ristić

Bojan Stanković
Momčilo Antić

Dragana Lazić

Nikola Marić

Srbislav Antić
Ljubiša Stanković

Imena odbornika su otkacana u mejlu ali nije poslato saopštenje sa njihovim svojeručnim potpsiima, kako je uobičajeno u ovakvim situacijama.

Đorđe Stanković , ako se mili na tog Đorđa Stankovića, je inače poslanik Narodnog pokreta Srbije a ne narodnog pokreta.

Stanković je 18. marta na društvenoj mreži X objavio tvit i video klip u kome navodi da je Aleksandar Rangelov “preletačević” a da su “njegovi odbornici većinom preleteli” .

Evo šta piše Stanković “Obećao sam juče klip o najnovijem preletačeviću Dr Rangelovu iz Leskovca, koji poput Nenada Ristovica iz Zaječara (koji je prešao u SNS) oduzeo opoziciji glasove i povukao se iz poltike posle dva meseca (dok su njegovi odbornici većinom preleteli). Gledajte do kraja!

I jos važnije pitanje, ko je sledeći?”, objavio je Stanković.

Narodni pokret Srbije Leskovca je jutros poslao meidjima saopštenje u kome , između ostalog, navode

“Moramo da postavimo pitanje da li smo mi bilo kojim postupkom pokazali toliku naklonost prema vladajućoj koaliciji kao dr Rangelov pri glasanju o ulasku u vlast. Naime, kako saznajemo, rezultat je bio 4 glasa za i 4 glasa protiv, pri čemu je doktor ostao “suzdržan”. Ako se neko smatra opozicionarem, čemu sudržanost? “

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mali Djurica
Mali Djurica
2 meseca pre

Sad sam zbunjen… Piše u to saopštenje “svih 9 odbornika”, a nema ga dr Rangelov? Da li je on dao ostavku na prvoj sednicu skupštine? Ako nije, onda je on i dalje odbornik sve dok ta ista skupština ne konstatuje njegovu ostavku. Znajući njega, ali i njegove savetodavce, ne bi me iznenadilo da on misli da je dovoljno ostavku dati preko objave na društvenoj mreži.

Ana
Ana
2 meseca pre
Odgovori  Mali Djurica

Ma ko te pita, ko da je važno što ništa ne znaju, važno je da se i dalje muti voda a Rangelov se i dalje folira i spinuje i piše-briše po fejsbuku. Zapravo, radi posao za Meska.I ljudi bi trebali to što pre da shvate

Kakav danak neiskustvu bezobzira na godine
Kakav danak neiskustvu bezobzira na godine
2 meseca pre
Odgovori  Ana

Na izborima sam bio jedan od članova Biračkog odbora ispred jedne opozicione stranke. Jedan kočoperni deda koji je takođe bio član BO, ali u ime dr Rangelova, toliko ga je sve vreme na biračkom mestu javno hvalio, toliko govorio u superlativu, pravio atmosferu kao da je Jehovin svedok. Ali nije pljuvao po vlasti. Najviše je pljuvao po Pokretu za Leskovac, kako su to izdajnici, ali i po drugim opozicionim strankama. Za Nestorovića je tvrdio da je Vućićev čovek, trojanski konj, a ono ispade da je konjina upravo njegov mesija sa ružnom frizurom. A onda je dekica, nešto pre 21h, svečano objavio kako je opozicija pobedila u Beogradu. Malo je falilo da ode kući po šampanjac. Tako da ne postoje samo SNS botovi, postoje i botovi “vernici”. Bilo mi je žao dekice, kada se je, prilikom konrtrole listića iz kutija, stvorila hrpa glasova ispred predstavnika Nestorivećeve liste. Gunđao je deda, šapkao, psovao u pola glasa….

Ciji si ti bot
Ciji si ti bot
2 meseca pre

Teško da nije čuo za njega bilo ko ako makar malo prati politiku u Srbiji, naročito opoziciju. A čuli su i SNS botovi. Čiji si ti, obnda, bot ako nisi čuo za poslanika Đorđa Stankovića?

Maksi
Maksi
2 meseca pre

Ko je taj Stanković? Niko nije čuo za njega???

Mal
Mal
2 meseca pre
Odgovori  Maksi

Ja se svojim neznanjem ne bih hvalio.

Muzikant je to
Muzikant je to
2 meseca pre
Odgovori  Maksi

Gojkov potrčko još od 1989 godine. I sad bi poleteo na Gojkov mig, da Gojko nije dekintiran i da nije van politike,