Odbor SNS u Vranju jedan od najboljih

VRANJE

Predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju, Slaviša Bulatović je na konferenciji za novinare izjavio da je centrala stranke Gradski odbor u Vranju ocenila kao jedan od najboljih u Srbiji.

„Ponosan sam na to jer u Srbiji stranka ima 160 odbora. Sve što smo radili u protekle dve godine, radili smo da bi Vranju i Vranjancima bilo bolje. Preuzimanje vlasti smo shvatili kao odgovornost, a ne kao privilegiju. Od strane centrale stranke, ocenjeni smo kao jedan od najboljih odbora u Srbiji što se tiče funkcionisanja i rezultata rada. Gradski odbor u Vranju ima preko 10.000 članova, funkcioniše korektno i ponosan sam na sve funkcionere i članstvo stranke na lokalu.

On je dodao da je odnos sa koalicionim partnerima sa kojima su bili na izbornoj listi korektan.

„Svi se trude i svima nam je jasno da u narednom periodu moramo da uradimo mnogo više. Zločin je izgubiti jedan dan u Vranju, a ne uraditi ništa. Ulazak SPS u vlast je oplemenio koaliciju, naši odnosi sa njihovim rukovodstvom su korektni. Njima, ali i svima ostalima bih poručio, da oni nisu deo vlasti samo da bi dizali ruke na gradskom veću i u Skupštini grada, već da svi moramo mnogo više da radimo. Od političkih partnera očekujem veću podršku“, rekao je Bulatović.

On je dodao da se trude da svakog dana na vlasti budu odgovorni i da odgovorno prilaze rešavanju problema.

„Mislim da će građani to prepoznali i da će to prepoznati na sledećim izborima“, smatra predsednik vranjskih naprednjaka, koji je najavio dolazak kolega iz centrale stranke krajem juna.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Vranjanac osetio na koži najbolji odbor
Vranjanac osetio na koži najbolji odbor
5 godine pre

Ako je ovaj odbor najbolji u Srbiji onda mogu da zamislim kakvi su ostalih 160 odbora,jadna nam Srbija sa njima.