Od sutra prskanje protiv komaraca

NIŠ

Od sutra do 23 avgusta na tertoriji Niša preduzeće „SANIT M&M“  vršiće se suzbijanje larvi komaraca.

Ovo je peti tretman suzbijanja larvi komaraca a prskanje je planirano na mestima duž rečnih tokova i zabarenih površina.

Tretman će biti obavljen ekološkim preparatom na bazi regulatora rasta sa specifičnim dejstvom na larve komaraca.Preparat je neškodljiv za vodenu faunu i ostale organizme te ne iziskuje posebne mere predostrožnosti.

Sutra od osam satisuzbijanje larvi komaraca  vršiće se po sledećem rasporedu:

Na teritoriji GO Pantelej:priobalja Malčanske, Breničke,  Matejevačke reke i Knezselskog potoka i Nišave od uliva Jelašničke reke do mosta Mladosti.

Na teritoriji GO Palilula: priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka do pruge,priobalje reke Nišave od železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu, priobalje Južne Morave od ulaska u KO Gornje Međurovo do ušća sa Nišavom.

U četvrtak 22. avgusta  će se tretman vršiti na teritoriji GO Niška Banja:priobalja reka Ostrovačke,Kunovičke,Jelašničke, Kutinske,Nišave od vikend naselja Ostrovica do naselja Brzi Brod i mrtvaja kod Niške Banje, Na teritoriji GO Medijana:priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka od pruge do ušća,priobalje Nišave od Brzog Broda do Železničkog mosta i bara kod Brzog Broda

U petak 23.avgusta. suzbijanje će se raditi na teritoriji GO Crveni Krst: priobalja Toponičke i Rujničke reke,Humskog i Rujničkog potoka ,priobalje Nišave od Železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu i priobalje Južne Morave od ušća sa Nišavom do izlaska iz KO Donja Trnava, Na teritoriji GO Palilula:Batušinačke bare,bare pored Nišave i staro korito  kod Medoševca ,Ciganski ključ i bare između sela Trupale i Popovac.Ekipe operativaca biće na terenu od 8:00 časova ujutru.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare