Obuka o unapređenju komunikacionih veština

VRANJE

U sali Načelstva u Vranju za službenike Gradske uprave održana je obuka o unapređenju komunikacionih veština. Obuku sprovodi Stalna konferencija gradova i opština SKGO.

Načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović je podsetio na značaj komunikacionih veština i to, kako u svakodnevnom životu, tako i u poslovnoj komunikaciji, naročito kada je reč o radu organa javne uprave i komunikaciji koju ostvaruju službenici i naši građani.

„U tom cilju, u poslednje vreme, doneti su brojni podzakonski i opšti akti, a Gradska uprava je usvojila i Kodeks profesionalne etike službenika i nameštenika. Gradska uprava će nastaviti sa edukacijama i unapređenjem stručnih znanja i veština, odnosno unapređenjem usluga i usavršavanjem u svim oblastima koji utiču na bolje funkcionisanje Gradske uprave. Poslovna i profesionalna komunikacija utiču na ugled Gradske uprave kao javnog servisa i bitno određuju stav i mišljenje građana u čijoj smo službi. Težimo ka tome da jačamo odnos poverenja sa korisnicima naših usluga i zato ćemo i ubuduće rado biti deo ovakvih aktivnosti koje profesionalne kompetencije i kvalitet pruženih usluga građanima stavljaju na viši nivo“, rekao je Arironović koji se zahvalio realizatorima ovog projekta.

U prisustvu predstavnice SKGO Marije Lukić, predavač Nataša Ristić.

Obuka se realizuje u okviru projekta „Unapređenje administrativne efikasnosti i delotvornosti na lokalnom nivou“ uz finansijsku podršku nemačke razvojne saradnje u okviru GIZ projekta „Podrška reformi javne uprave u Republici Srbiji“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare