Obračun u Nišu pred gradjanima

NIŠ

 

Današnji obračun u Nišu, u kome je jedna osoba ubijena na licu mesta a jedna podlegla povredama , desio se pred očima grupe novinara koja je pratila ambasadora Rusije koji je u tom gradu .

Zoran Savić – Ćenta i Aleksandar Barjaktarević, zvani Saško Ludak žrtve su današnje pucnjave koja se odigrala na uluzu kafića Pandora u centru Niša.

Dvojica koji su došli na motoru , parkirali su se pored ulaza

.Dok je jedan pucao u žrtve, drugi ga je čekao na motoru .

Ispaljeno je više metaka.

Jedan od napadača posle ispaljenih metaka , dotrčao je do motora sa povikom “brže, brže”, “ sakrio pištolj isprod majce I velikom brzinom su se motorom odvezli prema crkvi Svetog Luke.

Muškarac koji je pucao nije pokušavao da sakrije lice što dobri poznavaoci ovakvih slučajeva procenjuju kao samouverenost ali i bahatost i verovanje da je zaštićen na drugi način.

Ćenta je umro na licu mesta ,  davao  je znake života u narednih 15 minutra , kada je već stigla  i Hitna pomoć, prenose očevidci JUGpressu koji tvrde i da policije nije bilo na mestu obračuna 10 do 15 minuta od kada su im gradjani javili.

Barjaktarević podlegao povredam u Kliničkom centru u Niš.

U trenutku ove pucnjave bilo je gradjana i dece na ulici, pored kafića i u njegovoj bašti.

U pitanju su osobe iz kriminalnog miljea.

Barjaktareviću je pre godinu dana ispod vozila postavljena bomba,  I tom prilikom  ostao je bez leve noge. Tada se govorilo nezvanično, da su razlog sukoba neraščišćeni računi kriminalaca, a pominjana je grupa  “Pink panteri”.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare