Obojimo Kruševac zajedno – naslikajmo mural za jubilej novina GRAD

KRUŠEVAC

Kruševačke novine GRAD ove godine slavi svoj dvadeseti rođendan.

“U protekle dve decenije, u novinama GRAD, a potom i na portalu KruševacGrad, istrajali smo u nastojanjima da o svemu pišemo otvoreno i bez straha, da tražimo odgovore potrebne našim čitaocima da pokrenemo rešavanje nekog njihovog problema.

Sve to ne bismo uspeli bez podrške i poverenja naših sugrađana. Sada, kada slavimo naš mali jubilej želeli bismo da im poklonimo mural na centralnoj gradskoj poziciji, ali nam je potrebna pomoć u obezbeđivanju sredstava.

Mural će biti posvećen nekima od junaka naših priča, ljudima koji su ostavili trag u životima Kruševljana, ali i idejama koje smo od sugrađana prikupljali o tome kakav žele da bude naš grad. Verujemo da će te poruke pomoći da unapredimo našu zajednicu i učinimo je srećnijim mestom za život”, poručuju iz redakcije novina GRAD.

Ljudima dobre volje se obraćaju sa molbom da pomognu da ovu svoju ideju ostvare.

Novine GRAD i KruševacGrad, danas ( 10. mart) pokreću kampanju „Obojimo Kruševac zajedno – naslikajmo mural za jubilej novina GRAD“, za prikupljanje sredstava za ovaj mural.

Budžet za izradu murala veličine 4×4 metra iznosi 1700 evra i obuhvata obradu zida, materijal i alate i honorar za umetnika.

Mural bi trebalo da bude gotov do polovine maja će biti organizovano njegovo svečano otvaranje.

Kampanju ćete moći da podržati na dva načina – donacijom preko web stranice Donacije.rs ili na bankovni račun br. 200-2858530101019-03 u Banci Poštanskoj štedionici.

Sve informacije o načinu trošenja sredstava, kao i o rezultatima projekta, donatori će dobijati na svoju mejl adresu, a sve donacije i izveštaji će biti transparentno prikazani na njihovoj veb stranici u bilo kom trenutku.

Svaka donacija je dobrodošla, poručuju iz ove redakcije i navode da su pripremili i set nagrada za donatore.

Podrška ovoj divnoj ideji može biti iskazana i u robi, odnosno materijalu koji je potreban za izradu murala, ali i ukoliko o ovoj kampanji obavestite svoje prijatelje, poznanike, poslovne partnere, objavite je na vašim Fejsbuk ili Instagram profilima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare