Obezbedjenje Jure ne dozvoljava sindikalcu da se vrati na posao iako je to naložila inspekcija rada

LESKOVAC

Obezbedjenje fabrike “Jura” u Leskovcu od jutros ne dozvoljava predstavniku Samostalnog sindikata u toj firmi Predragu Stojanoviću da se vrati na posao iako je to naloženo u rešenju koje je stiglo iz Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja, odeljenje inspekcije.

Stojanović nam je potvrdio da je , u skladu sa tim rešenjem, jutros u 6 došao na posao ali ga je malo kasnije obezbedjenje izvelo iz proizvodne hale i on se trenutno nalazi u letnjikovcu u krugu fabrike.

Stojanović je otkaz o radu dobio praktično zbog svog sindikalnog angažovanja i ukazivanja na uslove rada u kojima su zaposleni u “Juri” radili u vreme kada je najveći broj zaraženih od korone u Leskovcu bio u ovoj fabrici a radnici su morali da idu na posao.

Fabriku u kojoj se sve ovo dešava u Leskovcu je pre nekoliko godine otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Bot
Bot
11 meseca pre

Nego kako…Nije vam ovo samoupravljanje…

komunalna radi selektivno
komunalna radi selektivno
11 meseca pre

sad lepo opet tuzi ali i obezbedjenje i juru i za sve sto se setis

Požarni
Požarni
11 meseca pre

Izgleda da ovim delom Srbije upravljaju konolizatori. Gde je “čuveni” leskovački faraon da zaštiti sve ove jadne ljude, pa ima li ovaj grad zaštitu? Sramota bre. Došli smo do mulja a ne do dna. Šta li je tek u drugim fabrikama, gde se ćuti!? Postali smo stranci u svom gradu. Nikad goreee

Zažuljenko-Svi sve znamo, al se mutavi pravimo
Zažuljenko-Svi sve znamo, al se mutavi pravimo
11 meseca pre
Odgovori  Požarni

Dok svim radnim ljudima, poštenim ljudima, inteligenciji…visi damoklov mač i vidu kaznenih jedinica SNS – SS Izvršitelja, koji prete oduzimanjem imovine za dug od 200.000 dinara, gradonačelnik SNS građana nametnut iz Beograda, volšebno stiče nekretnine, lokale, kuće… Povežite: nama oduzimaju, a vrhuška i njhovi poslušnici i ordonansi se bogate. Kako je došao do tolikih nekretnina sa platom od oko 100.000 dinara? Nadam se da će se tokom lustracije naći odgovor na to pitanje, i to ne samo kad je on u pitanju.
Pisao bih, al mi neće objaviti komentar,
Malo je reći da je taj čovek kriminalac najgoreg kova, rastao u kriminalnom porodičnom miljeu, kažu da se u mladosti divio uličarima, sekicesama, osobama sa margine, voleo da bude u društvu takvih i plaćao im da bude u njihovom društvu jer se tako osećao važnijim.
Pa vi sad vidite sa kim imamo posla. Oni koji to ne znaju pa su ga idealizovali, al malo je takvih.