Obeleženo 35 godina škole “Trajko Stamenković”

LESKOVAC

U Narodnom pozorištu Leskovac svečanom akademijom obeleženo je 35 godina postojanja Osnovne škole „Trajko Stamenković“.

Škola je u ovaj jubilej ušla kompletno renovirana i energetski sanirana, po prvi put dobivši i ogradu u dužini od 312 metara. Direktorka škole Sunčica Ilić ističe da nije kratak ni lak put od 3,5 decenije da jedna škola bude zapažena po svojim rezultatima, uspesima i nagradama koje niže na raznim poljima.

„Mi svi u školi imamo svoju misiju i viziju, a imamo i vas, svoje đake i roditelje. Nadam se da ćete pronaći ono po čemu smo autentični i daćemo opravdati poverenje koje ste nam ukazali. Zahvaljujem i lokalnoj samoupravi koja je propoznala naše potrebe i počela da ulaže u nju, čime smo dobili novi, lepši izgled.“

U ime lokalne samouprave čestitke je uputila PR gradonačelnika Aleksandra Stojanović, rekavši da, iako jedna od mlađih škola u gradu, za ovo vreme je uspela da ostvari zapažene rezultate.

„Postali ste ustanova vredna divljenja i poštovanja. Prosvetni radnici su naši heroji, jer oni obavljaju posao sa našim najvećim bogatstvom, našom decom i našom budućnošću. Zbog toga vam i lokalna samouprava pruža podršku. Poručujem đacima da se nauka množi kada se deli i da zato otvorenog srca i uma prihvatite znanje koje vam vaši nastavnici daju.“

Nakon što su najuspešnijim učenicima podeljene knjige i zahvalnice priređen je zabavni program za učenike, roditelje i goste proslave.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Šampion
Šampion
11 Maja, 2019 2:51 am

Veoma dugih 35 godina,ta škola je zaslužila da bude sanirana…hvala gradu!!!

Проститутки Бишкека
1
0
Ostavite komentar.x
()
x