OBELEŽEN DAN POLICIJE

LESKOVAC

 

(www.novanasared.org.rs)

Načelnik Policijske uprave Leskovac  Vladimir Žugić uručio je danas  priznanja službenicima koji su, u proteklih godinu ostvarili izuzetne rezultate u radu a povodom Dana policije.

Vanrednim unapređenjem, nagrađen je Velibor Stojanović, šef odseka za opšti kriminalitet, a povećanjem koeficijenta zarade, deset službenika: Nebojša Vuksanović, Dragan Stojković, Slavica Živković, Ivan Veličković i Nebojša Nedeljković iz Policijske uprave Leskovac, kao i Nenad Cvetković, Slobodan Grujić, Goran Takić, Danijel Ristić i Miodrag Ivanović iz Policijskih ispostava u Lebanu, Medveđi, Bojniku i Crnoj Travi.

Priznanja su dobili I Zoran Marković, Dušica Lepojević i Milivoja Stojiljković
Prigodne poklone, na današnjoj svečanosti, dobilo je i osmanaestoro  službenika Policijske uprave Leskovac, koji su, u međuvremenu, ostvarili pravo na  penziju.

Šestoro novozaposlenih položilo je svečanu zakletvu.

Portparol leskovačke Policijske uprave Boban Zdravković je rekao da je ta uprava, u periodu između dve godišnjice,  savesno i odgovorno izvršavala je zadatke i obaveze i zabeležila izvrsne rezultate rada.

On je dodao da je , zbog toga,  leskovačka policijska uprava proglašena za  jednu od tri najuspešnije u Srbiji .

Zdravković je istakao i “kvalitetnu saradnju” sa lokalnom samoupravom, pravosudnim  institucijama i tužilaštvima.

Zamenik gradonačelnika Leskovca  Dragan Jovanović je rekao das u bezbednost i miran san građana, prioritet svake odgovorne vlasti.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare