Obaveza dostavljanja podataka za Lokalni registar izvora zagađivanja

VRANJE

Odeljenje za urbanizam, imovinsko – pravne poslove, komunalno – stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Vranja obaveštava sve privredne subjekte sa teritorije grada Vranja da su u obavezi da dostave podatke za Lokalni registar izvora zagađivanja, objavljeno je na sajtu grada.


Obaveza se odnosi na privredne subjekte sa teritorije grada Vranja, koji predstavljaju izvore zagađivanja različitih delatnosti, a definisane su u Listi 2. Pravilnika o metodologiji za izradu nacionalnog i lokalnog registra izvora zagađivanja kao i metodologiji za vrste, načine o rokove prikupljanja podataka („Službeni glasnik RS“, br. 91/10, 10/13 i 98/16).

U skladu sa članom 7. navedenog Pravilnika, podaci za Lokalni registar se dostavljaju na propisanim Obrascima na sledeći način:
* jedan popunjen komplet obrazaca odštampan u papirnoj formi ukoričen u jedinstven dokument, propisno potpisan i overen od strane odgovornog lica na adresu:GU Vranje, Kralja Milana br. 1, 17500 Vranje i

* jedan elektronski popunjen komplet obrazaca na kompakt disku (CD) ili na mejl adresu: ekovranje@gmail.com,marija.blagojevic@vranje.org.rs

Podaci se dostavljaju najkasnije do 31. marta tekuće godine za prethodnu godinu i obuhvataju period od 01. januara do 31. decembra.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare