O Javnom pozivu za privredne subjekte u projektu energetske sanacije

NIŠ

Povodom raspisivanja Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije  u domaćinstvima na teritoriji grada Niša, u Gradskoj kući je održan Info dan sa ciljem pružanja osnovnih informacija predstavnicima  privrednih subjekata za izvođenje radova na obnovi fasada, stolarije i postavljanju solarnih panela.

Prezentovan je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije  u domaćinstvima na teritoriji grada Niša, a predstavnici privrednih subjekata mogli su da dobiju detaljne odgovore kako bi bile otklonjene pojedine dileme u vezi sa procedurom i tehničkim detaljima koje treba ispuniti u izvođenju radova.

„Cilj nam je da građani dobiju što širu listu privrednih subjekata i da imaju mogućnost izbora izvođača radova koji zadovoljavaju kriterijume iz Javnog poziva“, rekao je rukovodilac Sektora za planiranje i upravljanje projektima Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, Ivan Pavlović.

Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije  u domaćinstvima na teritoriji grada Niša objavljen je 22. jula i otvoren je do 9. avgusta ove godine.

Prezentaciji Javnog poziva prisustvovalo je 28 predstavnika privrednih subjekata.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare