O cemu je sve odlucivalo Gradsko vece u Vranju

VRANJE

Izveštaj o radu i Plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2023. godinu. Prihvaćeni su i Izveštaji Komisija o realizaciji projekata po raspisanim javnim pozivima kojima su dodeljena sredstva crkvama i verskim zajednicama i finansirani/sufinansirani projekti u oblastima kulture i javnog informisanja  u 2022. godini.

Prošli su i Predlozi Rešenja o imenovanju Komisija za kontrolu korišćenja podsticajnih sredstava i dodelu podsticajnih sredstava iz budžeta grada u poljoprivredi.

Na današnjoj sednici Gradskog veća razmatrani su i prihvaćeni Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o izradi druge izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana, Odluka Komisije o dodeli podsticajnih sredstava u okviru projekta ,,Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne proizvodnje u Vranju“, kao i Izveštaj o realizovanim aktivnostima u okviru pomenutog projekta.

Članovi Gradskog veća prihvatili su i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora za realizaciju manifestacije „Borini književni dani“, kao i zaključak kojim se dozvoljava prodaja cveća, suvenira i proizvoda starih zanata u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, u periodu od 4. do 8. marta.

Prodaja će biti dozvoljena isključivo u montažnim objektima za tu namenu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare