Novogodišnji paketići za decu iz hraniteljskih porodica

NIŠ

Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku ove opštine organizovali su novogodišnje druženje i podelu poklona za  sedamdesetoro  dece koja odrastaju u hraniteljskim porodicama na području Nišavskog upravnog okruga.

Paketiće je deci uručio predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Kocić koji je podsetio da su i oni obezbeđeni iz Fonda za hraniteljstvo najveće niške opštine i da je ovo četvrta u nizu akcija sa Centrom za porodični smeštaj i usvojenje u Nišu.

Direktorka Centra Violeta Blagojević istakla je da je ovo prvi put otkako ova ustanova radi da jedna lokalna samouprava toliko pažnje posvećuje deci u hraniteljskim porodicama. Ona je zahvalila na brizi koju rukovodstvo Gradske opštine Medijana posvećuje najmlađima različitih uzrasta a koji zahvaljujući angažovanju Centra za porodični smeštaj i usvojenje i hranitelja, žive poput svojih vršnjaka.

Do kraja godine, u subotu, 30. decembra u Lutkarskom pozorištu u Nišu biće priređena još jedna predstava za decu hranitelja sa podelom novogodišnjih paketića.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare