Novogodišnji doček na gradskom trgu

LESKOVAC

Leskovčani, kao i gosti sa strane, imali su prilike da Novu godinu dočekaju na Gradskom trgu. Okupljeni su se veselili uz grupu „Kasperi“ i trubače Isidora Zećirovića. Organizator Turistička organizacija Leskovca i Grad Leskovac obezbedili su i novogodišnju lutriju, besplatne tople napitke (čaj, kuvano vino i grejana rakija) i pljeskavice uz neizbežan veliki novogodišnji vatromet. U ime lokalne samouprave čestitke su uputili Sanja Milošević i Aleksandar Pejčić.

„Želim vam jednu od uspešnijih, možda i najuspešniju godinu, mnogo uspeha na ličnom, porodičnmom i profesionalnom planu. Budite zdravi i živi, budite uporni u ispunjenju svojih želja, jer sve što zamislite možete da ostvarite“ rekla je Sanja Milošević, dok je Aleksandar Pejčić poželeo svima sreću, zdravlje i uspeh.

„Sve one snove koje niste dosanjali u 2023. godini dosanjajte u 2024. godini. Da na vašim licima i licima vaše dece vidimo pregršt osmeha, da vas vode uvek pozitivne misli i da se sledeće godine ovde vidimo ostvareni u svakom smislu.“ (kraj)IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare