Novogodišnji bazar za najmlađe u Vlasotincu

smart

VLASOTINCE

Poslednjeg ponedeljka u, podne odlazeće 2021.godini, bilo je veselo u centru Vlasotinca, tačnije na platou ispred zgrade opštine.

Veliki broj dece okupio se na tradicionalnom Novogodišnjem bazaru, koju organizuje Turistička organizacija opštine Vlasotince. Na tezgama je bilo raznih rukotvorina najmlađih, a mnogobrojni kupci iskazali su veliko interesovanje za sve ono što je bilo na pomenutim tezgama. Bio je prisutan i nezaobilazni Deda Mraz, a pevalo se i đuskalo na otvorenoj sceni, a ,,glavni igrači” bili su, naravno, najmlađi.

smart
  • Ovo je šesti Novogodišnji bazar na kome se vidimo i posebno smo vam zahvalni što se okupljamo u ovako velikom broju. Novogodišnji bazar je osmišljen da ulepša novogodišnji praznik i doprinese širenju radosti, druženju i humanosti, i to je osnovno obeležje Novogodišnjeg bazara – rekla je u kraćem obraćanju, Olivera Cvetković ispred TO Vlasotince.
    Svo vreme održavanja Novogodišnjeg bazara, kao darodavci prisutni su i članovi iz BMW ,,Moto klub” – Vlasotince. Ispred članova ljubitelja motora, a u nekoj ruci i humanitaraca, predsednik kluba Miodrag Nikolić poklonio je ,,Blutut zvučnik karaoke” Centru za decu i omladinu.

smart
  • Sa puno pažnje i ljubavi odazivamo se ovom humanitarnom Novogodišnjem bazaru, skromnim poklonima za najmlađe. Tako smo već darivali kuhinjske uređaje, stolice, televizor, bilo je i paketića za najmlađe, a sada smo najmlađima poklonili ,,Batut zvučnik karaoke” – rekao nam je Miodrag Nikolić, predsednik moto kluba iz Vlasotinca.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare