Novogodišnja darivanja u Domu zdravlja

NIŠ

Danas je u holu Doma zdravlja Niš održana  vesela novogodišnja predstava „Snežana i patuljak u potrazi za vilenjakom“. Uz pozorišnu predstavu prisutnoj deci  radnika Doma zdravlja Niš podeljeni su novogodišnje paketiće.

Ovu razdraganu manifestaciju organizovali su u saradnji Direktor Doma zdravlja Niš i predstavnici svih 5 sindikata Doma zdravlja Niš. Paketiće su dobila i deci čiji roditelji nisu članovi sindikata. Ovom prilikom podeljeno je preko 200 novogodišnjih paketića.

Direktor Doma zdravlja, uže rukovodstvo i članovi Stručnog kolegijuma prisustvovali su ovoj veseloj manifestaciji.

“Već četiri godine organizujemo organizujemo ovakve priredbe zajedno sa sindikatima. Želja mi je da sva deca na ovom svetu budu srećna I da im bude srećna I Nova godina . Posebno deci naših radnika želim da sa paketićima I balonima koje su dobili, budu razdragana . Evo I ja sam ovde sa mojim unukom I nema većeg ispunjenja I radosti”, rekao je direktor Doma zdravlja Milorad Jerkin koji se zahvalio svim prijateljima koji su bili darodavci I pomogli u darovanju mališana, dece radnika Doma zdravlja. Rekao je da je veliko zadovoljstvo da je saradnja sa sindikatima na tako visokom nivou, kao I sa svim radnicima.

Deca su naše najveće bogatstvo, a njihova radost i osmeh na licu naša najveća nagrada – poručuju iz niškog Doma zdravlja.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека