Novo suđenje Dejanu Nikoliću Kantaru zbog pretnji i uvreda upućenih načelniku Policijske uprave u Vranju

VRANJE

Novo suđenje Dejanu Nikoliću Kantaru zbog pretnji i uvreda upućenih načelniku Policijske uprave u Vranju se u ponedeljak, 5. septembra u 12 časova

“Zapamtićeš ti mene i tebe će neko da sredi… i tvoja deca će da ispaštaju…”, ovakve pretnje je dobio sada već bivši načelnik Policijske uprave na vratima garde polivcije u Vranju .

Višestruko kažnjavani Dejan Nikolić Kantar, koji se nalazi u pritvoru, zbog pretnji zaposlenima u OK radiju u Vranju, pojaviće se u Osnovnom sudu u Vranju, na suđenju zbog izrečenih pretnji načelniku Policijske uprave Vranje.

Izvod iz optužnog predloga:

…Dana 27.04.2021. godine u 16,35 časova, u Vranju, u ulici Matije Gupca br. 4, ispred prostorija Policijske uprave u Vranju, svestan svog dela čije izvršenje je hteo, u stanju uračunljivosti, pretnjom da će napasti na život i telo načelnika PU, Živković Igora iz Vranja, ugrozio sigurnost istom, na taj način što je došao do ulaznih vrata PU u Vranju, sa namerom da uđe u prostorije PU, gde je na ulaznim vratima izlazio oštećeni, kada mu je okrivljeni uputio reči uvrede: „Šta si stao ispred mene, jebem li ti mater, marš u pizdu materinu“, kada ga je oštećeni upozorio na ponašanje i na to da je dužan da se javi dežurnom policijskom službeniku i da poštuje red, nakon čega mu je okrivljeni uputio reči uvrede i pretnje: „Vaško, pičkice, zapamtićeš ti mene i tebe će neko da sredi, dovodiš mi žandarmeriju u diskoteku, nađoste li bombe, ti si nula od načelnika, ženu si mi zvao za svedoka, ti si nula od čoveka“, kada je oštećeni opet upozorio na ponašanje i da prestane sa uvredama i pretnjama, okrivljeni je nastavio da vređa oštećenog rečima: „Pičkice, gnjido, vaško, nulo od čoveka“, povremeno gestikulirajući rukama, nakon čega je između njih stao policijski službenik, svedok S. N., a potom je došao i svedok S. Z., šef smene i svedok Đ. M., vođa smene dežurne službe, kada su okrivljenog uveli u prostorije dežurne službe PU u Vranju, gde je isti nastavi da oštećenom upućuje uvrede i pretnje: „Vaško, pičkice, stoko i tvoja deca će da ispaštaju“, svestan da je njegovo delo zabranjeno…“

Tužilac je za navedeno krivično delo tražio kaznu od najmanje jedne godine zatvora.

Tokom septembra, održaće se i suđenje Dejanu Nikoliću za pretnje M.V. iz Vranja sa  kojom je bio u emotivnoj vezi, a koja ga je prijavila zbog pretnji i nasilja.

30. septembra, održaće se i nastavak suđenja za pretnje zaposlenima u OK Vranju. U međuvremenu je podneta i prijava za ponovljene pretnje prilikom glavnog pretresa.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare