Novi travnati tepih u Surdulici

SURDULICA

 I dok su fudbaleri surduličkog supeligaša ekipe Radnika vredno radili i trenirali u okviru priprema za predstojeću sezonu na Zlatiboru, pod vođstvom novog šefa stručnog štaba Slaviše Božičića, dotle je agilno i preduzimljiivo rukovodstvo kluba , koje predvodi mladi i izuzetno ambiciozni predsednik kluba Stanislav Tončev, imalo puno  posla na rekonstrukciji fudbalskog terena.

  Bilo je podosta primedbi, u prethodnom periodu, pojedinih klubova na kvalitet samog terena u Surdulici, što je bio osnovni razlog da se pristupi sanaciji i rekonstrukciji travanate podloge na glavnom terenu.

Završetkom ovog posla, celokupna sportska infrustruktura stadiona biće još bolja, jer fudbalski Radnik se može podičiti  da raspolaže iuzetno lepim objektom u užem centru grada, sa veoma lepo urađenim i konfornim klupskim prostorijama koje pružaju maksimalne uslove za bitisanje jednog fudbalskog kluba.-

” Najpre je skinut dubok sloj stare travnate površine, a onda se pristupilo izgradnji nove drenaže i to po najsavremenijim metodama. Potom je postavljen potreban sloj podloge, a ujedno je i instaliran sistem za navodnjavanje. Na kraju je preostalo postavljanje novog svežeg busena uveženog iz Grčke, tako da će Radnik imati jedan od najkvalitetnijih terena u fudbalskoj Srbiji u sezoni koja je pred nama”, rekao je za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress prvi čovek surduličkog superligaša “Radnik”, Stanislav Tončev. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare