Novi direktori i članovi upravnih i školskih odbora

LESKOVAC

Odbornici skupštine Grada Leskovca su 25. sednici izglasali dvadesetak razrešenja, izbora i imenovanja na razne funkcije i dužnosti.

Između ostalog, sa mesta direktora Centra za socijalni rad odbornici su, zbog isteka mandata, razrešili Bobana Ilića, a na njegovo mesto imenovali Predraga Momčilovića, diplomiranog pravnika.

Zanimljivo je da je ovom imenovanju predhodilo ponavljanje konursa za novog direktora u ovoj ustanovi.

Na mesto direktora JP „Pijaca“ imenovan je Ivan Milovac, koji je i do sada obavljao tu funkciju kao vršilac dužnosti. Direktor JKP „Toplana“ Jovica Đorđević je razrešen te dužnosti zbog ispunjenja uslova za starosnu penziju.

Novi direktor biće Miloš Mićić, dipl. inž. mašinstva, dosadašni odbornik SNS,  koji će biti vd direktor ove ustanove.

Do promene je došlo i u Narodnom pozorištu, razrešen je Stanislav Grujić koji je podneo ostavku, a na njegovo mesto kao vd imenovan glumac Dragan Marjanović.

Marjanović je zbog ove funkcije razrešen dužnosti člana Upravnog odbora Narodnog pozorišta, a tu funkciju će na dalje obavljati Suzana Grujić.

Promenjena su i dva člana Upravnog odbora Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“ iz sastava roditelja i to tako štu su umesto Marine Đorđević i Irene Stevanović-Stamenković imenovani Miloš Eraković i Marija Anđelković.

I Upravni odbor Apoteke Leskovac je dobio dva nova člana iz redova zaposlenih i to Milenu Brzaković i Ivana Kostića umesto Marije Ljubić i Lidije Ristović.

Slaviša Zdravković je ponovo imenovan za predsednika Nadzornog odbora JKP „Vodovod“, jer mu je istekao mandat.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare