Novi asfalt u centru Vlasotinca

VLASOTINCE

     
        U ove letnje julske vrele dane i u Vlasotincu se odvijaju radovi i to  na ,,Državnom putu I b -39 prolaz kroz Vlasotince”  u užem centru grada u ulici 12.brigade i Dušanovoj ulici u dužini od 500 metara.

Izvođač radova na ovoj deonici je firma ,,Trace Srbija AD Niš” iz Niša čini napore da ne dođe do gužvi a da u isto vreme se intenzitet radova ne smanjuje.

Za sada se saobraćaj kroz najprometniju ulicu u centru grada  obavlja  bez već problema, jer izvođači radova čine sve kako bi saobraćaj normalno funkcionisao.

Vrednost ugovorenih radova blizu je 2.950.000 dinara, a investitor je JP ,,Srbija putevi”.

” Sa radovima smo krenuli prvih dana jula, a naša su očekivanja da će posao biti završen, u predviđenom roku do polovine ovog meseca. Deonica puta na kojoj se vrši trenutno skidanje asfalta je debljine 5 cm. i u dužini oko 500 metara i površine 3.500 kvadratnih metara. Posle toga uslediće pripremni radovi, a potom presvalačenje kolovoza novim asfaltom takođe debljine 5 cm. Na gradilištu je dovoljan broj ljudi, koji će posao obaviti u predviđenom roku i na način kako je to predviđeno. Maksimalno se trudimo da učesnicima u saobraćaju omogućimo nesmetan prolaz, što nam dobrim delom onemogućava da radimo punim kapacitetom, ali i pored toga posao će biti završen u predviđenom roku”, kaže Časlav Jović, šef gradilišta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare