Nove pretnje nasilnika iz Vranja

VRANJE

Dejan Nikolić Kantar preti i u zatvoru pripadniku službe obezbeđenja:

„Daću za tebe i tvoju porodicu 30 hiljada evra, videćeš ti ko sam ja“

Zbog pretnji vlasnici i zaposlenima u OK radiju u Vranju, višestruko osuđivani Dejan Nikolić Kantar, nalazi se u pritvoru od 17. juna. Pretnje je ponovio i 16. avgusta na glavnom pretresu, zbog čega je podneta nova prijava za pretnje.

Nasilničko ponašanje demonstrira i u Centralnom zatvoru u Beogradu. Prema saznanjima, on je dan posle suđenja i ponovljenih pretnji, 17. avgusta, prilikom redovnog odlaska u kantinu, galamio na radnike kantine. Kada je upozoren od strane pripadnika službe obezbeđenja na poštovanje kućnog reda, Dejan Nikolić Kantar mu je uputio uvredljive reči i to više puta: „Pičko jedna, udari me ako smeš, jebem te u usta, smradu jedan“, „daću za tebe i tvoju porodicu 30 hiljada evra, videćeš ti ko sam ja“.

U Centralnom zatvoru se povodom ove pretnje vodi disciplinski postupak protiv pritvorenika, a o ovom događaju obavešten je i nadležan sud.

Očekuje se reakcija tužilaštva. Ovo je još jedna u nizu pretnji, izrečenih uz prepoznatljive uvrede.

Podsećamo da je juče odloženo suđenje Dejanu Nikoliću zbog pretnji načelniku Policijske uprave u Vranju, sa sličnim vokabularom:

„Zapamtićeš ti mene, i tebe će neko da sredi… i tvoja deca će da ispaštaju…”

Obaveštavam vas i da su Olivera Vladković i Svetlana Ivanov, dale iskaze tužilaštvu o pretnjama koje im je uputio Dejan Nikolić u sudnici za vreme glavnog pretresa 16. avgusta, što su svojim iskazima potvrdili i dvoje novinara. Očekuju se još najmanje dva svedočenja na iste ove okolinosti. Podsećam da je tada u različitim varijantama Dejan Nikolić vikao da „oni koji se plaše i treba da se plaše“ ili „imaju razloga da se plaše“ uz „iskršiću Vranje i Beograd…“

Izvor: Javni servis

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare