Novčane nagrade najboljim učenicima, studentima i mladim talentima

VLASOTINCE
Lokalna samouprava opštine Vlasotince uručila je rešenja o dodeli jednokratnih novčanih nagrada najboljim učenicima, studentima i mladim talentima. Novčane nagrade najboljima dodeljene su na osnovu raspisanog konkursa i ispunjavanju svih propisanih proceduralnih radnji.

  • Na raspisanom konkursu za dodelu jednokratnih novčanih nagrada prijavilo se 53 učesnika, a 48 učesnika je ispunjavalo sve potrebne uslove propisane konkursom. Tako je nagrađeno 26 studenata sa po 30.000 dinara, sa 20.000 dinara nagrađeno je 17-oro mladih talenata, dvoje učenika generacije srednjih škola takođe sa po 20.000 dinara i troje učenika generacije osnovnih škola sa po 10.000 dinara – rekla je Ivana Stanojević, predsednik Komisije za dodelu ove novčane nagrade.
    Na postignutim rezultatima čestitao je predsednik opštine Bratislav Petrović, pozdravljajući sve prisutne:
  • Opština Vlasotince i ove godine nagrađuje najbolje učenike, studente i mlade talenta za ostvarene rezultate. Želja nam je da damo mali podstrek vašem trudu, radu i zalaganju. Male sredine poput naše, često su „tesne“ za ambicije naše dece, ali verujem da će mnogi od njih svoje mesto naći i u svom rodnom gradu, kad završe svoje školovanje. Rukovdstvo lokalne samouprave trudi se da stvara uslove u kojima će oni pronaći mesto ovde – rekao je predsednik opštine Bratislav Petrović. (kraj) VS/LJS
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare