NOVA STRANKA : SNS ZAMAJAVA GRADJANE

LESKOVAC

Gradski odbor Nove stranke u Leskovcu saopštio je danas da  čestita SNS-u 7 godina postojanja i zamajavanja građana u Leskovcu.

 

“Neverovatna je hrabrost kada gradonačelnik Goran Cvetanović i SNS obaveštavaju javnost o rezultatima koje su navodno imali u proteklom periodu i najavljivanje istog truda ubuduće.

Nikakve investicije, seča gradskog drveća, turistička putovanja, pritisci na zaposlene da se učlanjuju kako ne bi ostali bez posla, loša organizacija tendera, svečano otvaranje javnog WC-a, tuča po kabinetu, privatne nekretnine, proslave dok su ljudima kuće pod vodom i razne afere su samo deo onoga po čemu će ih pamtiti generacije u Leskovcu. Ako ovo obećavaju građanima, onda očekivanja mogu da budu samo u minusu“, navodi se u saopštenju Nove stranke.

 

Najava da će i dalje raditi na povećanju broja fabrika, može samo da asocira da se ustvari ništa neće na tome raditi, jer u protekle tri  godine nije pokrenuta nijedna takva investicija na teritoriji Leskovca, čemu je SNS sa svojim koalicionim partnerima dao veliki doprinos, ocenjuje ta stranka.

„ Olako se daju izjave da će se i ubuduće isto truditi i da će posle izbora 2016 krenuti na bolje, kao što su najavljivali 2012 godine za mandat koji im ističe. Jedino čime mogu da se pohvale, je uludo potrošen novac iz budžeta grada na razna turistička putovanja kojima bi eventualno mogli da se podiče na facebook-u, a koja opravdavaju navodnim traženjem investitora kojih nema ni na vidiku, dodaje se u saopštenju.

Leskovačka vlast se nije setila da u svom mandatu uradi išta korisno za grad, ali zato jako dobro zna da pred izbore i kampanju uzima ogromne kredite za krpljenje i asfaltiranje onoga što su trebali da urade za vreme njihove vladavine tokom koje su doveli gradjane do ivice strpljenja svojim ponašanjem, ocenjuje Nova stranka.

Nova stranka osudjuje ovakve manipulacije i očekuje da se SNS i gradonačelnik bar izvine građanima Leskovca za ovakvo ponašanje i neispunjavanje onoga što obećavaju i time pokažu da u politici ima bar malo čestitosti. Zbog ovakvog vođenja grada i države, građanima se s’pravom gadi politika, a promena vlasti 2012 godine je donela samo katastrofalnu situaciju i nered u Leskovcu i Srbiji, navodi se u saopštenju.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare