Nova Srbija potvrdila da su u njene redove došli nekadašnji članovi SPS

VRANJE

Nova Srbija u Vranju je, danas, na konferenciji za novinare predstavila nove članove. Reč je o onima koji su prešli iz redova vranjskih socijalista.

„Izjava Branimira Stojančića, sekretara GrO SPS u Vranju, da niko iz redova socijalista nije prešao u Novu Srbiju zanimljiva je, ali su ovde sa nama novi članovi naše stranke, Lidija Tasić, diplomirani filolog, Bratislav Bogdanović, diplomirani menadžer i Božidar Đorđević, diplomirani mašinski inženjer, koji je kao bivši član SPS-a i SNS-a sada došao u Novu Srbiju“, rekao je Ivica Petrušević, predsednik Okružnog odbora Nove Srbije u Vranju.

Petrušević je naveo da je Lidija Tasić radila u Centru za talente, Bratislav Bogdanović u Direkciji i posle 27 godina rešio da ode iz SPS i ne sluša više njihove fikcije, dok je Božidar Đorđević bio direktor „Vodovoda“.

„Motiv za pristupanje Novoj Srbiji je da želim da Srbija gleda istini u oči, a protiv sam toga da nas SNS vraća unazad, a ne priznaje svoje greške, već se vraća na ranija vremena, ne pitajući se gde su naša deca“, istakla je Tasićeva.

„Moj prioritetan motiv za pristupanje Novoj Srbiji je program te stranke koji želi domaćinsku Srbiju, koja će se vratiti sebi i rešavanju socijalne komponente koju je moja ranija stranka potpuno zapostavila“, rekao je Bogdanović.

„Znam da nas već nazivaju preletačima, ali mi to nismo, jer su sve stranke u kojima sam bio, SPS i SNS, izneverile moja očekivanja, baš zato nisam preletač, već oni čine 90 odsto članova SNS“, ustvrdio je Đorđević.

Pozdravljajući nove članove, Miroslav Krstić, predsednik GrO Nove Srbije u Vranju, istovremeno je pozvao mlade da ne odlaze iz Vranja u veće centre Srbije i inostrane zemlje, već da ostanu ovde i bore se za svoj grad.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofi Marso
Sofi Marso
4 godine pre

Pohvale za grad. I ako se ekonomska situacija u Leskovac popravlja, odluka da se placa prevoz deci do skole je prava stvar za roditelje i olaksanje da se lakse prebrode problemi.