Nova rasveta u Bujanovcu

BUJANOVAC

U Bujanovcu je počelo postavljanje led rasvete i kako kažu iz opštinske uprave, ukupno će biti postavljeno 900 svetiljki kao i novi sistem upravljanja.

Projekat je vredan je 44 miliona dinara bez PDV, od čega je 18 miliona iz EU Pro dok se ostatak finansira iz budžeta.

Za sada je led rasvetu dobila ulica Kralja Milutina, deo Josifa Janjića i neke ulice oko glavne, koja je ostavljena za kraj.

U gradu i okolnim naseljima uskoro će biti postavljeni i novi kontejneri koji su već stigli, donacija sa Kosova, čim bude završena carinska procedura.

Ndriçim i ri në Bujanoc

Postuar nga: JUGPRESS më 18 nëntor 2019

Bujanoc

Në Bujanoc ka filluar instalimi i ndriçimit Led dhe, sipas administratës komunale, do të instalohen gjithsej 900 llamba, si dhe sistemi i ri menaxhimit.

Projekti vlen 44 milion dinarë pa TVSH, 18 milion prej tyre janë nga EU Pro, ndërsa pjesa tjetër financohet nga buxheti. Tani për tani, ndriçimin Led e ka marrë Rruga e Mbreti Millutin, një pjesë e Rrugës Josif Janjiq dhe disa rrugë rreth asaj kryesores, e cila ka mbetur për fund.

Në qytet dhe vendbanimet përreth së shpejti do të vendosen kontejnerët e rinj që tashmë kanë mbërritur, donacion nga Kosova, sapo të përfundojë procedura doganore.


Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare