Nova podela auto-sedišta za decu

LESKOVAC

Još 152 mališana dobilo je na poklon od grad Leskovca auto-sedišta. Radi se o roditeljima dece koji su ostvarili pravo na jednokratnu novčanu pomoć u martu i aprilu ove godine. Njima se, tokom podele, obratila članica Gradskog veća, Jelena Miljković, rekvši da su se se odvažili da se prihvate najodgovornije, ali i najlepše uloge u životu.

„Grad Leskovac je godinama unazad svim roditeljima pouzdan oslonac i partnerm a u prilog tome govore brojne mere populacione politike. Briga o deci je prioritet svake lokalne samouprave, pa i naše, tako da grad Leskovac učestvuje u pokrivanju troškova za udžbenike za sve đake prvake, finansira udžbenike tokom čitavog školovanja svim učenicima čiji su roditelji korisnici socijalne pomoći, subvencioniše i boravak dece u privatnim vrtićima. Naše najmlađe i najdraže sugrađane krajem svake godine obradujemo i novogodišnjim paketićima…“

Ljiljana Đorđević Mitrović, majka dvojice sinova, naznačila je da osim ljubavi i pažnje koje roditelj treba da pruži svom detetu, najbitnija je finansijska podršaka, tako da je lepo znati da Grad Leskovac sve roditelje doživljava podjednako bitnim.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare