Nova demokratska stranka Srbije i Koalicija Niš, moj grad pozvali sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore oko ključnih izbornih uslova

NIŠ

Nova demokratska stranka Srbije i Koalicija Niš, moj grad pozvali su sve niške opozicione organizacije da se zajednički dogovore “oko ključnih izbornih uslova”. Prvi sastanak, kako je navedeno u saopštenju održaće se u nedelju 10. marta u prostorjama Novog DSS.

Navode da opozicione stranke danas u Nišu jedinu šansu da smene vlast imaju ukoliko deluju jedinstveno te je, kažu, od ključnog značaja da postavljanje izbornih uslova bude odraz i jedinstva opozicije. 

“Upravo zato, sve istinski opozicione stranke, bez obzira na to koju ideologiju zastupaju, moraju zajedno da se dogovore oko osnovnih izbornih, a time i demokratskih principa, koje će svom snagom i do kraja braniti nezavisno od koalicija u kojima će nastupati na izborima. 

Birački spisak I kontrola izbora su dve ključne teme prvog sastanka niških opozicionara koji će se održati u nedelju, navode ove dve organizacije..

Bez obzira na političke razlike, borba za fer i poštene izbore je ono u čemu moramo biti jedinstveni”, poručuju iz Novog DSS I koalicije Niš, moj grad.(kraj) DN/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare