Noćni budžet za niški mrak

NIŠ

Srpski pokret Dveri najoštrije protestuje zbog načina zakazivanja javne rasprave o Nacrtu budžeta Grada Niša za 2023. godinu, saopštio niški odbor Dveri.

” Način zakazivanja za sutradan od objave Nacrta tipičan je primer diletantizma, arogancije i suštinske nebrige o mišljenju građana Niša o najkrupnijim temama koje se direktno tiču naših života, a budžet je jedna od najznačajnijih.
Jasno je da ovakvim pristupom vlast u Nišu pokušava da sakrije neznanje, lopovluk i nepravednu raspodelu sredstava Nišlija. Ovakvom antidemokratskom i bahatom metodom sprečava se kompetentno informisanje građana i sprečava stvarna participacija, savetovanje i donošenje odluka u korist građana.
Nelegitimna skupština i rukovodstvo Grada nastavlja svojom nekompetencijom da ugrožava same osnove života Nišlija. Posle katarske razonode, sada bi da i dalje koriste sredstva Nišlija bez demokratske legitimacije, dok se vrši napad na kancelariju Dveri Niš i narodnog poslanika Tamare Milenković Kerković u opasnom, aki infantilnom pokušaju da se Dveri zastraše i spreče istinu o katastrofalnoj politici Sotirovski u Nišu”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare