Nišlije će minute do Nove godine odbrojavati sa Harisom Džinovićem

NIŠ

Nišlije i gosti iz inostranstva Novu godinu na Trgu kralja Milana dočekaće sa Harisom  Džinovićem, potvrdila je Sotirovski.

      „U ovom trenutku su gotovo svi hoteli bukirani pre svega gostima iz inostranstva i to nas posebno  raduje jer će ugostitelji biti zadovoljni.U Nišu su, ne samo gosti iz susedne Bugarske i Severne Makedonije, već i turisti iz Rumunije i drugih zemalja. Ne vidim razlog da, ako Grad ima para i mogučnosti, ne organizuje doček na Trgu. U tome nam pomažu i prijatelji, a dobrodošlo je sve što se gradu donira, a to se odnosi ne samo na doček Nove godine već i na uređenje parkova i zelenih površina, trgova, svega onoga za šta oni ljudi koji žive u Nišu misle da mogu da pomognu gradu“, kazala je gradonačelnica Sotirovski.

   Ona je najavila i da će za doček Nove godine na centralnom gradskom trgu biti organizovan koncert Harisa Džinovića, a organizator je Niški kulturni centar.

   „Javna nabavka Niškog kulturnog centra je završena, a u najluđoj noći zabavljaće nas Haris Džinović. Ovih dana se očekuje potpisivanje ugovora“, najavila je gradonačelnica Niša.

    Sotirovski je dodala da će novogodišnji program početi 24.decembra.

   „Kao i prethodnih godina sve gradske opštine će na svojim teritorijama imati zanimljive sadržaje. Centralni trg i Trg Stevan Sremac ispred Tržnog centra Kalča predviđeni su za glavne manifestacije koje su namenjeni kako najmlađim tako i svim Nišlijama“, kazala je Sotirovski.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare