Niškim karatistima u Vrnjačkoj Banji dva zlata i bronza

NIŠ

Danilo Živković, Đorđe Jocić i Filip Pavlović vratili su se u Niš sa 20. Internacionalnog karate kupa „Vrnjačka Banja Open 2023“ sa tri medalje, dve zlatne i jednom bonzanom, objavio je Karate klub Elid na svojoj zvaničnoj fejsbuk strani.

                      Danilo Živković osvojio je zlatnu medalju u kategoriji juniori kate pojedinačno, Đorđe Jocić izborio se za bronzanu medalju u kategoriji kadeti kate pojedinačno, dok se Filip Pavlović izborio za zlatnu medalju u kadetskoj apsolutnoj kategoriji.

                       Na Internacionalnom karate kupu u Vrnjačkoj Banji za medalje se nadmetalo oko 450 takmičara iz 39 klubova.

                        Karate klub Elid iz Niša već je poznat po takmičarima koji postižu značajne rezultate na takmičenjima, kako domaćim tako i međunarodnim, a njihov najbolji takmičar već nekoliko godina je senior Andrija Stanković, najtrofejniji član ovog kluba, čijim stopama sada kreću i mlađi takmičari.

                        Stanković je u Beogradu gde je krajem maja održan međunardoni turnir “Roda Kup”  u kategoriji seniora osvojio zlatnu medalju. Njemu se pridružila i Anđela Mađarić koja je na istom takmičenju  osvojila bronzanu medalju u pojedinačnom nastupu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare