Niški SNS: Osuda politike vešala, pretnje i laži

NIŠ

„Ako su pretnje deci politika „Saveza za Srbiju“ i njihovih istomišljenika i ako su vešala zastava pod kojom će oni hodati, mi ćemo hodati pod zastavom novih fabrika, novih puteva i novih kliničkih centara, jer naš simbol je Srbija koja je priznata u svetu i Srbija koja se svakim danom menja na bolje, za šta se zalaže naš predsednik Aleksandar Vučić“, poručio je član Predsedništva Srpske napredne stranke prof. dr Zoran Perišić na konferenciji SNS u Nišu, održanoj povodom aktuelnih političkih dešavanja.

“ Ovo Srbija vidi i neće oprostiti”.  Ovo je nešto što Srbija mora da upamti za buduća pokoljenje” rekao je Perišić.

 On je kazao da još nisu zacelile rane , još ima žive rodbine onih koji su  obešeni na Terazijama , koji su platili svoju ljubav prema nekadašnjoj državi i zato se ovakve poruke sa vešalima ne smeju tolerisati.

“Zbog toga mi želimo da pošaljeno odavde poruku da ovakva politika ne može I neće proći. Politika mržnje ne može voditi nikoga u ovoj zemlji ka nečem boljem.  Zbog tga ćem mi ponovo , kao  uvek do sada odgovoriti našim radom, energijom,  našim znanjem. Na njihovu mržnju odgovorićemo našom ljubavlju  prema radu, Srbiji , svemu onome što Srbiji donosi boljitak.

Član Glavnog odbora SNS Darko Bulatović podsetio je na izneverena obećanja građanima i pogubne rezltate onih koji su vladali Srbijom 12, a Nišom 16 godina, koji su uništili fabrike koje su generacijama stvarane, a radnike tih fabrika izbacili na ulicu bez isplaćenih zarada.

„Pretnje koje sežu do porodica i dece i stvaranje atmosfere linča, podsećaju Nišlije na vreme ‘96. i 2000. godine, kada su oni koji su danas uglavnom okupljeni oko „Saveza za Srbiju“ dolazili na vlast. Način i put kojim oni žele povratak na vlast nešto je što svakog normalnog čoveka treba da zabrine“, upozorio je Bulatović.

“Iz razloga što se naša zemlja menja, napreduje, iako mala po površini I po broju, a po ljudima ponosna I sve više uvežena u svetu kod najvećih svetskih lidera I država. Što menjamo I popravljamo sve što je urušeno . Vraćamo poverenje I nadu da će biti bolje, što dovodimo investicije, otvaraju radna mesta, ljudi zapošljavaju, ulaže u zdravstvo više nego ikad u poslednje četiri decenije “ kazao je Bulatovići i zaključio “ Mi to činimo svojim odgovornim ponašanjem , pristojnim ponašanjem, radom, normalnim , kulturnim ophođenjem , iznošenjem svojih političkih stavova I ideja. Očekujemo da svi u ovoj zemlji koji se nalaze na odgovornim I javnim mestima u funkcijama daju doprinostome, jer smatramo da je to najviši inters naše zemlje I naroda”  

Nebojša Kocić, član Glavnog odbora SNS i predsednik Gradske opštine Medijana, osudio je brutalne napade i laži uperene protiv Aleksandra Stojičića, sportiste i člana Kancelarije za mlade Gradske opštine Medijana, a koga su lideri opozicije pokušali da optuže da je na protestima u Beogradu nosio vešala.

On je dodao da je Stojičić optužen samo zato što, kako je naveo, “ da možda na neki način podseća”,  na petnaestogodišnjaka koji je nosio vešala.

„Na društvenim mrežama pojavila se laž, sa mojom fotografijom, da ja finansiram i stojim iza momka koji je na protestima nosio vešala“, istakao je Kocić.

Kocić je podsetio I na druge neistine koje su pripisivane gradskoj opštini,

Predsednik GO Medijana je uputio pitanje da li će neko odgovarati zbog toga i ko će vratiti mir njemu i njegovoj porodici.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare