Niški SNS danas reagovao na jučerašnji dogadjaj “sa gnušanjem”

NIŠ

 

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš, zajedno sa svojim opštinskim odborima i svim članovima Srpske napredne stranke u Nišu, sa gnušanjem je primio vest da je, po ko zna koji put, neko od predstavnika takozvane objedinjene opozicije oličene u Đilasovom “Savezu za Srbiju” pozvao, ovoga puta, ni manje ni više, na vešanje najviših državnih predstavnika na Terazijama.

Oni koji sebe nazivaju elitom ove zemlje sve češće u svom javnom govoru posežu za pozivanjem na političku praksu nesvojstvenu demokratskim i civilizovanim zemljama, a tako svojstvenu necivilizovanim kulturama i okupacionim režimima. Posle pozivanja na vojni puč i državni udar u avgustu i na javno silovanje u septembru, danas nas je dočekao poziv na vešanja predsednika i premijerke na Terazijama.

Mi u Srpskoj naprednoj stranci na ovakve javne ekscese reagujemo pružanjem najsnažnije podrške našem predsedniku Aleksandru Vučiću i predsednici Vlade Republike Srbije, Ani Brnabić. Zbog toga što je jedino snažna, ekonomski stabilna i u regionu i svetu poštovana Srbija, za kakvu se svakim danom predsednik Vučić bori, kadra da se odupre spoljnim i unutrašnjim nasrtajima na život, slobodu i dostojanstvo svakog njenog građanina, mi, članovi Srpske napredne stranke u Nišu, ostajemo dosledni politici našeg predsednika i viziji moderne, pristojne i napredne Srbije”, kaže se u saopštenju Srpske napredne stranke koji prenosimo u integralnoj verziji

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare