Niške kompanije pokazale solidarnost:Prikupljeno milion dinara a pomoć stiže i u robi

NIŠ

   Akcija prikupljanja sredstava za pomoć najugroženijim  sugrađanima, koju je Grad Niš pokrenuo preko Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte, rezultirala je sa, do sada, prikupljenih milion dinara, kao i brojnim donacijama u robi.

                             Pozivu gradonačelnika Niša da pomognu do sada su se odazvale kompanije Olimpias Benetton, DMV, Projektinženjering, Qualis Electronics, Semenarna, Povikom, kompanije iz grupe Pogled, Atomik i mnoge druge. Pomoć dolazi i od naših sugrađana.

                              Donacije stižu u novcu, ali i u proizvodima neophodnim da se prebrode ovi teški dani. Kompanija Pogled Rosica donirala je mlečne proizvode iz svog asortimana Gradskoj organizaciji Crvenog krsta, Olimpias Benetton je, pored novčane, izdvojio i sredstva za nabavku  maski, a kompanija Atomik obezbedila je prskalice za dezinfekciju.

                               Organizatori akcije zahvaljuju svima na donacijama, ali i na visokom stepenu humanosti i solidarnosti. Ujedno, pozivaju sve one koji su u mogućnosti, da pomognu uplatom na namenski račun Grada Niša 840-744141843-14 (tekući dobrovoljni transferi od fizičkih i pravnih lica u korist nivoa grada), sa pozivom na broj po modelu 97 87-521. Sve kompanije, kao i fizička lica koja žele da se priključe akciji, novčanom ili donacijom u robi, mogu se obratiti na mail kler@gu.ni.rs.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare