Niška humanitarka Marina Adamović apeluje da se novac od novogodišnjeg koncerta da bolesnoj deci

NIŠ

Niška humanitarka Marina Adamović, koja godinama sakuplja novac za lečenje teško obolele dece i mladih, apelovala je danas na predstavnike grada da odustanu od novogodišnjeg koncerta Željka Samardžića na Trgu kralja Milana i da novac planiran za tu namenu uplate za lečenje teško obolele dece.

                     “Ukoliko već ima para neka se utroši za lečenje dece kako bi zdrava dočekala sledeću godinu. Strašno je da se 10 miliona dinara potroši za novogodišnji koncert. Sa bajkerima smo za vikend odneli paketiće deci koja se leče na dečijoj onkološkoj klinici. Tamo se trenutno leči 30 mališana, a još puno njih se leči u inostranstvu. Strašno je toliki novac dati za koncert, a toliko je puno dece kojoj je potrebna pomoć”, kazala je Marina Adamović koja je u ranijim jutranjim satima svojim kolicima stigla do stepeništa Gradske kuće gde se videla sa Tijanom Đorđević Ilić, gradskom većnicom koja je resorno zadužena za socijalna pitanja.

                  “Dobila sam odgovor da organizovanje novogodišnjeg koncerta nije u nadležnosti Gradskog veća”, dogovorila je Marina na pitanje kakav  je ishod razgovora bio.

                   “Ne mogu da verujem da se ovo dešava. Toliko para dati za koncert, a ovoliko porodica traži pomoć za lečenje dece”, kaže Marina Adamović.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Љиљана Ћуић
Љиљана Ћуић
4 godine pre

И да се одустане од концертс неће сва деца оздавити. Од народне забаве не треба одустати људима треба одушка дѕ би били и остали здрави
Лечење боледне деце је у надлежности медицинара они су прилилом опредељења за професију знали у шта се упуштају, да ли раде по савести? Ови што покррћу овскве петиције осрћају да су принуђени да мите медицинаре, срамоте их као људе и као стручњаке