Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

NIŠ

Ovo su kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju na teritoriji grada Niša a po podacima Javnog komunalnog preduzeća za vodovod i kanalizaciju “Naissus“ Niš

Naselje Brzi Brod, ulica Rastka Petrovića br. 10
Voda je zatvorena u šahti kod benzinske pumpe, potreban je iskop u naselju Brzi Brod, u ulici Rastka Petrovića, kod broja 10. Zbog radova na popravci vodovodne mreže bez vode je naselje Brzi Brod, ukoliko bude tehnički rešeno prevezivanje mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Rastka Petrovića i moguć prekid u Kruševačkoj, Prizrenskoj, Dojranskoj, Milorada Čavdarevića i Savskoj ulici.
Naselje Suvi Do, ulica Slavoljuba Mitića br.4
Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Slavoljuba Mitića, kod broja 4. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Slavoljuba Mitića.
Ulica Toponički put
Voda na površini, potreban je iskop na Toponičkom putu, kod silosa. Zbog osposobljavanja vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Toponički put, što znači prekid u selima Vrtište, Trupale i delu Gornje Toponice.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare