Niš domaćin Grand Slam kvalifikacije u gou

NIŠ 

Niš je domaćin najvećim evropskim igračima goa na dva vezana takmičenja   Grand Prix bonus C turnir Niš OPEN2018.

Kvalifikacije za GRAND SLAM turnir, 15- 16. Mart 2018, na kojem po pozivu učestvuje 12 vrhunskih evropskih igrača goa. Među njima se očekuje učešće i jednog predstavnika Niša. Dva prvoplasirana takmičara stiču pravo učešća na GRAND SLAM 2018 Turniru u Berlinu, krajem aprila 2018.

 Međunarodni go turnir NIŠOPEN 2018 odraće se 17i 18. Marta 2018, kao prateći turnir GRAND SLAM kvalifikacija, na kojem se očekuje učešće oko100 igrača u svim kategorijama i uzrastima iz više zemalja Evrope Među prijavljenima su igrači iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Mađarske, Bugarske, Rumunije, Austrije, Ukrajine, Poljske, Češke, Slovačke, Francuske i Španije  Turnir spada u katrgoriju bonus C u okviru GRAND PRIX serije za 2018. Takmičenja se organizuju pod sloganom „European Go Spring 2018 Starts in Niš“! (Evropsko Go proleće 2018 počinje u Nišu!) 

Takmičenje ima veliki sportski značaj za Niš jer u delu kvalifikacija učestvuje i nišlija Nikola Mitić, Majstor goa VII DAN i zaslužni sportista Srbije.

 U okviru ceremonije otvaranja NIŠOPEN2018  večeras će se održati  Okrugli sto sa temom „Uloga goa u razvoju inteligencije kod dece“, uz učešće eminentnih gostiju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare