Nestala dvogodišnja devojčica iz Bora, potraga za njom u toku

BOR

Devojčica Danka Dragomirović, stara nepune dve godine, nestala je na Banjskom polju u Boru, a potraga za njom traje više sati.

Na terenu su trenutno policija, vatrogasci i dobrovoljno-spasilačko društvo. Akciji su se priključili i građani Bora, prijatelji i porodica nestale devojčice.

Devojčica je nestala oko 13.45 sati.

Zbog njenog nestanka aktiviran je sistem PRONAĐI ME!

Pronadjime.mup.gov.rs

Komadant štaba za vanredne situacije Aleksandar Milikić rekao je medijima da je dete nestalo ispred porodične kuće.

„Kompletno je sva operativa ukjučena – MUP, sektor za vanredne situacije, građani, jedinica dronova… Pretraženo je više od osam kilometara kvadratnih. Mi ćemo i večeras ostati na terenu kako bi tražili našu malu sugrađanku. Ali molim građane da večeras kada padne mrak da se smire, da puste profesionalce da rade svoj posao. Danas će doći još tri drona MUP-a i dva privatnih kompanija koja imaju termovizijske kamere. Ono što je najvažnije je da će doći i tri spa istrenirana za pretrage. Treba nam mir, treba nam tišina i da koordiniramo ovom situacijom“, rekao je on medijima.

Kako saznaje N1, oko trista ljudi traga za devojčicom, pored Žandarmerije sa psima, učestvuje i Gorska služba spasavanja koja je pokrenula i dron.

Izvor: N1

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare