Nepromenjen broj hospitalizovanih pacijenata u Pčinjskom okrugu

VRANJE-SURDULICA-BUJANOVAC-VLADIČIN HAN-TRGOVIŠTE-PREŠEVO-BOSILEGRAD


Juče je bilo 212 prvih, od ukupno 563 pregleda koji su obavljeni u Kovid ambulanti ATD u Vranju, što je za 110 više nego prethodnog dana.

Pregledano je 76 deteta u Kovid ambulanti za decu. Testirano je njih 70. Zaraženo je 20 mališana predškolskog i 27 dece školskog uzrasta.
U kovid bolnici Zdravstvenog centra hospitalizovan je 51 pacijent sa virusom i upalom pluća, isto kao i prethodnog dana. Na kiseoniku je 30 osoba, dve manje nego juče. Tokom protekla 24 sata na bolničko lečenje su primljena su četiri pacijenta. Isto toliko je i otpušteno.

Zaraza je potvrđena kod još 484 lica od 822 građana u Pčinjskom okrugu, koji su testirani u utorak.

Kovid-19 je registovan kod 271 osobe iz Vranja. U Surdulici je 61 novozaražen, Bujanovcu 51, Vladičinom Hanu 37, Trgovištu 32, Preševu 18 i Bosilegradu 14, zvanični su podaci Gradskog štaba za vanredne situacije.

Sve manje se građana vakcinieše. Juče je na imunizaciju su došle  samo 64 osobe. Prvom dozom su vakcinisane dve, drugom sedam, a trećom 55 osoba iz Srbije. Državljana Severne Makedonij enij ebilo na Vakcinalnom punktu, saopštio je Zdravstveni centar Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare