Nenadović u povereništvu SNS o aktivnostima u Bojniku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOJNIK

Na konferenciji za novinare koja je održana u Povrereništvu SNS-a u Bojniku , jedan od poverenika Nebojša Nenadović rekao je da će jul mesec biti ispunjen mnogim aktivnostima koje će biti usmerene na poboljšanje opštih uslova života i rada svih stanovnika.

On je dodao da su danas počeli radovi na asfaltiranju puta u selu Stubla, a da će isti posao uskoro započeti i u Plavcu i Gornjem Brijanju. Nenadović je naglasio da se ovi radovi odvijaju zahvaljujući obećanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje je dao prilikom posete opštini Bojnik.

Početkom ovog meseca počeli su i radovi na proširenju Dečjeg vrtića ,,Đuka Dinić,, u površini od 60 kvadrata gde će biti smeštena jaslena grupa. Na osnovu potpisanog ugovora opština Bojnik će podspešiti žensko inovativno preduzetništvo sumom od dva miliona i i devstotine četrnaest hiljada dinara na osnovu kog će deset žena dobiti bespovratna sredstva u iznosu od po dvestotine četrdeset hiljada dinara za pokretanje sopstvenog bizisa podvukao je Nenadović.

On je posebno izrazio zahvalnost Gradu Beogradu koje je opštini Bojnik poklonio vozilo Škoda fabia.Na zboru koji je održan sa stanovnicima sela Đace dogovoreno je da opština u dužini od 650 metara dovede zdravu pijaću vodu. Posebno raduje činjenica da su okončani radovi na uvođenju ulične rasvete u selima Granica, Majković Nova Stubla i Obilić, rekao je Nenadović i dodao da će  Opštinsko veće ubuduće preduzeti i posao na održavanju lokalnih i nekategorisanih puteva.  

Pored javnih radova, koji će biti realizovani  sa Nacionalnom službom zapošljavnja u kojima će biti angađovano 40 osoba, užurbano se radi na dopuni projektne dokumentacije koja će se dostaviti Kancelariji za javna ulaganja Vlade Srbije kako bi se preduzeli radovi na sanaciji bojničke osnovne škole i Doma zdravlja, rekao je Nenadović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare