Nemilosrdne gostujuće ekipe

LESKOVAC-VLASOTINCE

Dobro će zapamtiti ovogodišnje Uskršnje praznike domaći klubovi u 20.kolu Međuopštinske lige FSJO, jer prosto su nokautirani od fudbalera gostujućih ekipa. Od osam odigranih utakmica u ovom kolu u pet navrata pobeda je pripala gostujućim ekipama.
Tako je ekipa Gradaca iz Konopnice u Pertatu sa 0:6 slavila pobedu u susretu sa slabašnom ekipom Radničkog. U isto vreme u Donjoj Jajini domaći Real položio je oružje u utakmici sa ekipom Bratstva iz Bratmilovca koje je zabeležilo pobedu od 1:2. Takođe u Brzi su igrači domaće ekipe poraženi rezultatom 1:4 od razigrane ekipe Šumadije iz Razgojne.

Drugu poziciju čvrsto drži ekipa Železničara koja je sa 0:1 slavila pobedu u Donjem Brijanju a za rivala je imala fudbalere Sloge.

Domaća ekipa Donjeg Trnjana poražena je sa 1:3 u meču sa ekipom Bobišta.
Lider na tabeli ekipa Progresa na svom terenu u Ladovici prosto je u drugom poluvremenu urnisala gostijuću ekipu Umca iz Miroševca koje je bila ravnopravan protivnik domaćim igračima u prvom delu igre. Na kraju meča pred brojnom armijom svojih navijača Progres je zabeležio ubedljivu pobedu od 5:2. (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare