NDB: Lažni zeleni zbunjuju birače

BEOGRAD

Pokret Ne davimo Beograd (NDB) saopštio je da je cilj formiranja “lažnih zelenih” političkih stranaka, organizacija i pokreta da zbunjuju birače i skreću glasove koalicije “Moramo”.

Kako je navedeno, “naprednjački režim” nema odgovor na veliku podršku građana autentičnoj zeleno-levoj koaliciji “Moramo” i zato želi da plasira “svoje lažne zelene” – organizaciju “Savez90/Zelenih Srbije”.

Pokret Ne davimo Beograd istakao je da je “Savez90/Zelenih Srbije” u stvari “preimenovana Konzervativna stranka, koja nikada do sada nije učestvovala na izborima”.

Specifično za tu organizaciju je što je u nju za samo par meseci “upumpan ogroman novac” za iznajmljivanje i brendiranje prostorija u velikom broju gradova, ukazao je NDB i dodao da “Savez90/Zelenih Srbije” plaća “veoma skupe reklame” i plasiranje poruka kod influensera na društvenim mrežama.

Osnovna uloga te partije je da otkine deo glasova istinskim zelenim opcijama u Srbiji i da tako obezbedi dugovečniji opstanak na vlasti Srpskoj naprednoj stranci, zaključio je NDB.

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Goran
Goran
2 godine pre

Auuu…ala su se uplašili ovi zeleni od juče…Dobrica,Radomir,Zelenovic…pa vi ste lažni zeleni…NGO sa stranom lovom.