Nataša Bekvalac za Srpsku novu godinu

NIŠ

Noćas na dočeku Pravoslavne Nove godine u parku Svetog Save sa Nišlijama će biti, kako je i najavljivano,  populrna pevačica Nataša Bekvalac. Koncert počinje u 22.15 i trajaće do 15 minuta posle ponoći.  

“Pripreme za doček Srpske ( pravoslavne) Nove godine idu po planu. Trenutno se postavlja bina Svetog Save. U toku je montaža opreme na bini. Sneg je očišćen u saradnji sa javno komunalnim preduzećem „Medijana“ „, kaže potrparol u gradskoj opštini Medijana Dušanka Kitanović.

Pre nego što izađe pred publiku Nataša Bekvalac će se , kako najavljuju iz kabineta predsednika opštine Medijana susresti sa medijima. 

Nataša Bekvalac je jedna od najpopularnijih srpskih pop zvezda.  Od 2001. godine kada je snimila prvi album pod nazivom „Ne brini“, izdala je više albuma i održala je na stotine koncerata širom sveta. 2005. godine je objavila album „Stereo ljubav“.  

“ Nataša će uz svoje numere izvoditi  i širi repertoar, kao i dolikuje dočeku Pravoslavne Nove godine.Neposredno pred koncert Nataša Bekvalac susrešće se sa medijima  a fotoreporteri će moći da snimaju celovečernji koncert”, dodaje Kitanović.

Nova godina po Julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine biće dočekana uz odbrojavanje pred ponoć a tačno u ponoć vatromet će ponovo obradovati naše sugrađane.

Iz gradske opštine “Medijana apeluju  na sugrađane da ne donose pirotehnička sredstva, jer će time ugroziti svoju i bezbednost svih učesnika i gostiju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare