Nataša Bekvalac večeras u Leskovcu za 13.000 evra iz budžeta grada

LESKOVAC

Povodom proslave Srpske Nove godien Turistička organizacija Leskovac organizuje koncert koji će se održati na platou ispred LKC-a. Nastupiće Nataša Bekvalac i pobednici iz Guče 2019. godine, orkestar Elvisa Bajramovića.

Po običaju, u ponoć će uslediti vatromet, a pripremljeni su i topli napici.

Nastup Nataše Bekvalac plaćen je 13.000 evra, u šta je uračunat i PDV, rekao je direktor TOL-a odgovarajući na pitanje novinara JUGpressa koliko je plaćeno ovoj pevačici.

Kocić je rekao i da se taj novac plaća iz budžeta grada.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
gvoždjara
gvoždjara
4 godine pre

Ima jedna stara koja važi i važiće za sva vremena:
– Kad počne rat, ti sinko ako ne znaš na koju ćeš stranu, udri po Bugarima. Nema šanse da pogrešiš!

Pokušaću da tu neoborivu srpsku mudrost parafraziram i prenesem u današnje “medijsko-tabloidno” vreme:
– Glavni i odgovorni uredniče tabloida, kad ne znaš šta ćeš da turiš na naslovnicu, ti udri po “leskovačkom faraonu”. Nema šanse da pogrešiš!

Tako je i danas bilo i taj urednik je bio apsolutno u pravu!

– Za dva dočeka Novih godina (zvanične i “srpske”) izvršilac leskovačkog budžeta, u široj srpskoj javnosti poznatiji kao “FARAON” (citat) je “SPISKAO” (takođe citat), 35.000 evra (trideset pet hiljada). PROVERENO!

– Pre neki dan je isti taj gradonačelnik otkrio 20 godina čekano spomen obeležje desetinama Leskovačkih patriota koji su svoje živote položili za spas majke Srbije. Spomenik je koštao nešto manje od 3.500 evra (tri ipo hiljade). Dakle deset puta manje od pomenutih manje-više šund koncerata?! Da se odmah razumemo, za zakašnjenje oko postavljanja spomenika je pomenuti gradonačelnik ponajmanje kriv. Tačka!

A ti maćeho Srbijo… kad me sledeći put budeš pozvala u pomoć (a još sam u snazi), ili budeš zvala moju decu… dobićeš tvrd q… za mnogaja leta.
Nek te brane Nataša, Željko i ostalo društvo koje se sa “FARAONOM” već godinama slika u svečanoj sali leskovačke skupštine.

Uzgred, u pravu su ono koji kažu da “NISU SVI ISTI” (pa makar bili i naprednjaci, dodao bih ja). Grad Vranje npr. Narodne pare za decu istog tog naroda.

Vranjanci, svaka vam čast! Kapa vama dole, i potpuno ste u pravu kad “vikate”:
– Vrba li je drvo, džigerica li je meso, Leskovčanin li je čovek?

gvoždjara
gvoždjara
4 godine pre

Ne kapiram?!
“Kocić je rekao i da se taj novac plaća iz budžeta grada.”
– Pa da li je ovo bio odgovor na jasno postavljeno pitanje novinara JUGpressa, ili je to ipak trebalo da zvuči kao nekakva (za njega), olakšavajuća okolnost???
Mislim u smislu:
– Budžet grada = Alajbegova slama?!