Nastavak sednice Skupstine opstine u Medvedji, obezbedjenje ne dozvoljava odborniku opozicije da udje

MEDVEDJA

U Medvedji se danas nastavlja sednica Skupstine opstine koja je juce prekinuta.

Obezbedjenje ne dozvoljava. odborniku opozicije Radovanovicu da udje na sednicu sa obrazlozenjem da mu je predsednik Skupstine opstine juce izrekao meru udaljenja juce sa sednice.

Juce je sednica prekinuta zbog eksplozivne rasprave izmedju odbornika Radovanovica i predsednika opstine Kulica koja je pretila da se pretvori u fizicki sukob.

Radovanovic i odbornici opozicije tvrde da mu je predsednik opstine nekoliko puta psovao majku na sednici .

Kulic tvrdi da je Radovanovic posao ka njemu da se fizicki obracuna.

Policija je uzela izjave od obojice. (kraj) LjS/ SM

Prati
Obavesti me o
guest

12 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mirko
Mirko
8 meseca pre

Traktori, opozicija Arsicu, pomoćnik Arsicu, opet opozicija Arsicu, lažni invalid rata, ponovljeni razredi, treba li još o čoveku koji je odbornik u Skupštini opštine Medvedja…

Miško
Miško
8 meseca pre

Gospodin Radovanovic obilazi opštinu Medveđa samo kada se zakaže skupština opštine. Mnogim našim sugrađanima koji su nas napustili i otišli iz naše opštine je pasivizirana adresa tako da nemaju ni pravo glasa a kamoli da budu odbornici u skupštini. Tako da ni gospodin Radovanovic traktorista, nasilnik poznat po fizičkim napadima na političke protivnike ne treba biti povlašćen. Umesto da uživa u penzionerskim danima dolazi da posvadja i ovo malo ljudi što je ostalo u Medveđi ….

Silver
Silver
8 meseca pre
Odgovori  Miško

Što Vas pojedine žulja Gaco, očigledno da vi Vas on mnogo nervira pošto ne igra po Vašem taktu!

Mile
Mile
8 meseca pre

Što jednom ne pišete realno, svo vreme za govornicom farbani bankomat Radovanović je najgrublje vređao Kulića, u diskusiju je uplitao privatne stvari i vređao i na kraju nije bio verbalni sukob već je udario u grudi Kulića. A inače vajni invalid rata (zakucao se kolima na Kosovu) farbani koji sve prilike koristi samo za svoju korist da tuži državu, mup, opštinu i napuni svoje džepove . A doduše i pokojnog Slobodana je isto udario. Političar sa 126 glasa ????????????

Silver
Silver
8 meseca pre
Odgovori  Mile

Čime se ti farbaš??????

Marko
Marko
8 meseca pre

Mene lično vise interesuje da li ce uskoro biti neka sanacija seoskih puteva. Polomismo automobile da dodjemo do svojih kuca.

milan.beograd1@gmail.com
milan.beograd1@gmail.com
8 meseca pre

Nisam toliko vičan političar,ali bih se i ja nadovezao na ovu objavu jugpresa.Sramotno je ovo što se radi,samo škodi Medveđi.Ali ko mari za Medveđu,poznato je da je prezime Kulić uništilo tu malu opštinu na jugu srbije.Što se tiče incidenta to neodrživa,ali i osuđujem zašto se zabranilo odbornikau da prisustvuje sednici.Sve sto je reko prvog dana gospodin Radovanović je istina,i ako nepričam sa tim čovekom za onakvu izjavu ga podržavam.Nadajmo se boljoj sudbini Medveđe,kad padnu ovi sto samo znaju da kradu.

Silver
Silver
8 meseca pre

Bravo majstore, komentar ti je na mestu.Istina Boli

Dragan
Dragan
8 meseca pre

Napravili su od Medveđe smejuriju sa ovakvim vestima i ponovo se vraćaju sukobi koji ne mogu ništa dobro da donesu građanima.
Svaka tema na Skupštini treba da bude kako da se olakša život tom malobrojnom stanovništvu, a ne da se zabranjuje ulazak u skupštinu opštine bilo kome. Nijedan pravni akt ne zabranjuje da odbornik priča o problemima, da predlaže rešenja, ali zabranjuje da se kasni sa zakazivanjem sednica skuptine nakon 90 dana, a zakazana je u 92. danu.
Brz način sazivanja skupštine i za usvajanje budžeta znači da će biti ponovo raspisani lokalni izbori.

Marko
Marko
8 meseca pre

Ne volim Radovanovica,ali ovog puta istina je na njegovoj strani. Samo je reko istinu o predsedniku opstine koji duguje milion narode to je ziva istina. Nemojte nikad uporedjivati Draskovica sa Kulicem Draskovic je narodu davao sakom i kapom i iz svog dzepa pomagao zaposljavao. Kulic je najgori predsednik u istoriji svih lokalnih smouprava a to ce i vreme da kaze. Opljacjao svoj narod sirotinju, duguje za krvavo zaradjrn novac, nikad nikom nista pomogo nije samo zna tablicu oduzimanja i da svadja narod. Ali neka mu je na cast, sici ce i on nekad sa vlasti, a tad cu da ga pitam nece imati ko dobar dan ds mu ksze.
Kulic je medvedjska Dafina i Jezda.

Ivan
Ivan
8 meseca pre

Odborniku koji je poznat po nasilju i koji je i bivšeg predsednika Draškovića presretao i nasrtao na njega. Vreme je da se udalji siledžija.

Silver
Silver
8 meseca pre
Odgovori  Ivan

A po čemu si ti poznat