NASA PRONAŠLA OPOZICIJU U SRBIJI

VAŠINGTON

 (NJUZ)
 Naučnici iz NASA potvrdili su jutros da su nakon višegodišnjeg opsežnog istraživanja uspeli da pronađu dokaze koji ukazuju na postojanje opozicije u Srbiji, preneli su svi svetski mediji.

– Početkom prošle godine lansirali smo u orbitu specijalni satelit R2D2, programiran da detektuje i najmanji vid opozicionog delovanja na teritoriji zapadnog Balkana, ali do jučerašnjeg dana nismo dobijali nikakav signal – saopštio je administrator NASA Čarls Bolden.

Međutim, jutros u 7:24 satelit je detektovao pokret negde na teritoriji Srbije i uputio u NASA-in istraživački centar jasan i nedvosmilsen znak, u vidu visokofrekventnog zvučnog talasa, koji su naučnici protumačili kao dokaz da opozicija u Srbiji ipak postoji.

– Danas je veliki dan i kroz nekoliko godina svako od nas će znati da kaže šta je radio kad je otkrivena opozicija u Srbiji – izjavio je Bolden.

– Teoretski je moguće da je R2D2 zabagovao i greškom poslao signal ili da je detektovao pokret neke životinje ili predmeta, ali s obzirom na to da smo u razvoj ovog satelita uložili ogromna sredstva, mi čvrsto verujemo da je reč o pokretu nekog opozicionog lidera što je čvrst dokaz, ne samo da opozicija postoji, već da je kadra i da se pomera – izjavio je Bolden.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare