NAŠA KOREKTNOST JE NAŠA SNAGA

VRANJE

 

U Vranju je održana završna promocija izborne liste „Zajedno za Vranje – SPS – Ivica Dačić.

Na listi su osim kandidata SPS i kandidatri GG „Probudimo Vranje“ i GG „Jedinstveni za Vranje“ kao i nestranačke ličnosti. Na listi su lekari, poljoprivrednici, studenti, profesori, inženjeri, penzioneri… Među 65 kandidata, koliko se bira za gradski parlament 21 je žena.

 

Branko Ružić, potpredsednik SPS čestitao je ovoj koaliciji pobedu 24. aprila i poželeo puno dobrih  projekata koji su važni za građane Vranja.

„Neki poslednjih nedelja i dana žele da se mešaju sa strane, ali ono što treba da znate Vranje pripada isključivo Vranjancima.

Oni koji danas žele da podele Srbiju, na onu polovinu koja voli Srbiju i na onu koja je mrzi, ne shvataju elementarne korake u politici . Srbija je jedna, kao što je i Vranje jedno“, rekao je Ružić.

Potom je rekao da se drugi kite tuđim perjem i pokušavaju da omalovaže ono što Socijalistička partija Srbije predstavlja na političkom nebu.

Podsetio je na to da je njihov počasni predsednik Milutin Mrkonjić zaslužan što Koridor 10 ide prema jugu. Te 2008. godine okupio je inženjere, obezbedio pare, naparavili projekat.

„Sada te zasluge drugi sebi pripisuju. Nama to ne smeta. Ali oni koji su pomislili da je naša korektnost, naša slabost grdno su se prevarili. Naša korektnost je naša snaga. I to će se osetiti 24. aprila u Vranju, ali i širom Srbije. Mi želimo da pobedimo. Mi ne učestvujemo u utakmici  da bi bili drugi i da bi gubili, već da bi pobedili. I to će biti epilog glasanja u nedelju. Naši kandidati imaju lični integritet, stručnost i sposobnost koju žele da stave u funkciju bilo svoje opštine, svoga grada, svoje države  Srbije. To je ono što nas razlikuje od onih koji na svim izborima imaju samo jednog kandidata, jer oni nemaju armiju ljudi koji mogu nešto da znače u njihovoj sredini. Imaju anonimuse, ljude sa sumnjivim diplomama.

Uvek smo imali najačeg i najboljeg lidera ali se  nismo krili iza njega, kao što se ovi kriju iza ovog njihovog.

Nećemo  dozvoliti da nas bilo ko u Srbiji ponižava, niti ćemo klečati  pred nekim.

Svi moraju da znaju da Srbija bez SPS ne može biti ni politički stabilna ni politički uravnotežena.

Želimo Srbiju koja će biti moderna, Srbiju evropskih vrednosti, Srbiju koja je socijalno pravedna, Srbiju koja u centar svog političkog delovanja stavlja običnog čoveka. To je Srbija za koju se mi zalažemo, to je Vranje za koje se mi zalažemo“, rekao je Ružić

Aktuelni gradonačelnik i prvi na listi Zoran Antić je govorio o rezultatima koja je sadašnja vlast na čijem je čelu, postigla. Sve je rađeno u interesu građana i bez pomoći Republike.

„Mi imamo svoj stav i svoje mišljenje i po njega ne idemo nigde van ovog grada. Mi smo četiri godine krvavo radili da bi našim pokolenjima bilo mnogo bolje. Vidljivi su rezultati našeg rada širom ovog grada. Izgradili smo 85 kilometara puteva, pomagali đacima prvacima, studentima, mladima kroz stručnu praksu, penzionerima i to parama Vranjanaca, a ne parama Aleksandra Vučića, kao što to žele da kažu“, rekao je Antić.

Govoreći o političkim protivnicima, Antić je istakao.

„Napravili su nekakvu strategiju za osvajanje vlasti. Njihova strategija zasniva se na tome da koriste najprljavije metode kako bi ocrnili našu vlast. A svi zajedno su nesposobni da jedno drvo zasade u gradu“

Osvrnuo se i na reči Vučića prilikom njegovog nedavnog  boravka u Vranju.

„Reče naš premijer, i ostade živ, kaže da je napravio pet kilometara auto puta, a mi ne možemo jedno šetalište. Ja mu sada kažem da to nije šetalište, to je glavna ulica od 1,8 kilometra i ima dva kraka. To vam nisu rekli, jer ne znaju, nisu iz Vranja.

Nije Vučić Vranje, nije Boske nijeVranje, rekao je Antić i pozvao građane da 24. aprila izađu na biralište.

 

Na promociji su govorili i osnivači SPS i visoki funkcioneri ove stranke u Vranju, kandidati za narodne poslanike sa ove liste, predstavnici grupe građana i nestranačke ličnosti koji su na listi SPS, gosti iz Beograda, Pirota i kosovskog pomoravlja. Svi oni su poručili građanima da izađu na izbore 24. aprila i glasaju sa ovu listu koja je kako su rekli pobednička.

Vranje konvencija SPS 8 Vranje konvencija SPS 6 Vranje konvencija SPS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare