Narodni pokret Srbije Leskovac otvara prostorije za građane

LESKOVAC

“Poštovani sugrađani, obaveštavamo vas da će od srede, 20. septembra 2023, prostorije Narodnog pokreta Srbije Leskovac biti otvorene za građane svakog radnog dana od 18 do 20 časova. Nalazimo se na adresi Južnomoravskih brigada BB (Stari zanatski centar, lokal 27). Pozivamo vas da nas posetite i aktivno se uključite u rad najbrže rastuće političke organizacije u Srbiji, saopštio je danas ovaj pokret. 

Narodni pokret Srbije predvođen Miroslavom Aleksićem, nastao je udruživanjem ideja i delovanja ozbiljnih političkih aktera sa ciljem uspostavljanja pravednijeg sistema, zdravog društva i zaštite prava i dostojanstva svakog građanina. Za manje od dve nedelje, prikupili smo 12000 overenih potpisa potrebnih za registrovanje Pokreta, što pokazuje našu odlučnost i organizacione sposobnosti. Naša vizija je demokratska Srbija koja poštuje svoj identitet kroz evropske principe i pažljivo vodi spoljnu politiku. Verujemo u Srbiju koja štiti svoje kulturno nasleđe, u kojoj porodica zauzima značajno mesto, koja stvara bolje uslove za rad i obrazovanje i time zadržava mlade u Srbiji. Akcenat stavljamo na razvoj domaće privrede, a u poljoprivredi vidimo razvojnu šansu Srbije. 

Spremni smo da preuzmemo odgovornost za ispravljanje katastrofalnih grešaka vlasti koja je osiromašila, zadužila i unazadila Srbiju sprovođenjem neodgovorne i bezobzirne politike u kojoj je pojedinac iznad sistema. Biće potrebno mnogo rada da bi se decenijama urušavan sistem vrednosti ponovo uspostavio, ali Narodni pokret Srbije čvrsto veruje da ujedinjeni i složni to možemo da ostvarimo. 

Leskovac kao predvodnik razvoja Jablaničkog okruga poseduje potencijal koji se godinama ignoriše od strane neodgovornih vlastodržaca i nestručnih kadrova na pozicijama odlučivanja. Potrebno je najpre zaustaviti krađu, nepotizam, korupciju i nepoštovanje zakona od strane lokalnih moćnika, a zatim započeti oporavak grada na zdravim osnovama. Krajnje je vreme da im se odlučno suprotstavimo i počnemo da sprovodimo politiku koja će naš okrug vratiti na mapu najrazvijenijih regija u Srbiji. 

Pozivamo vas da nam se priključite i date svoj doprinos borbi za korenite promene koje su Srbiji danas neophodne. ” navodi se u saopštenju Narodnog pokreta Srbije Leskovac. (kraj) NP/MN

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mirko
Mirko
9 meseca pre

E s ovoga ce naberemo maslo.
Tatko na lazovi,a bogami, i lopovlak mu ide.