Narodna stranka: Vranje podseća na metroplole ili licemerje grdonačelnika?

VRANJE

Slušajući ekspoze novoizabranog starog gradonačelnika izglasanog od strane jednopartijske skupštine, jednoglasnom većinom svih prisutnih odbornika, mandatima osvojenim na lažnim i neregularnim izborima fingirane izlaznosti, stiče se utisak da je Vranje grad koji umnogome podseća na najrazvijenije evropske metropole, saopštila je Narodna stranka iz Vranja.

“Gradonačelnik ovog našeg malog, učmalog i nerazvijenog grada, decenijama pljačkanog, infrastrukturno razaranog i uništavanog u svakom smislu te reči ili baš nije svestan svoje zablude ili se pak radi o licemerstvu širokih razmera. Mi bi rekli da je reč o ovom drugom. Svi mi građani Vranja svesni smo da živimo u finansijski nerazvijenom gradu sa ruiniranom saobraćajnom infrastrukturom gde je svaka ulica prepuna udarnih rupa, a u mnigim ulicama se samo nazire nekadašnje postojanje asfalta. Takođe, svi mi građani Vranja svesni smo i činjenice da je nezaposlenost velika, da je privreda devastirana, da ova vlast nije dovela nijednog ozbiljnog investitora, a lokani privrednici su potpuno zapostavljeni. O poljoprivredi da i ne govorimo. Sama činjenica da je budžet za poljobrivredu u poslednje dve godine prepolovljen govori o odnosu ove vlasti prema poljoprivrednim proizvođačima. Ni situacija u sportu i kulturi nije ništa bolja. Međutim, sve ove činjenice nesumnjivo ukazuju na vašu sposobnost i efikasnost s obzirom da ste se okružili ljudima koji dvadeset godina uništavaju ovaj grad. Ljudima koji su funkcioneri svake vlasti, kako god se ona zvala i kakva god joj ideologija bila. To nam govori da i Vi nikako ne možete biti bolji, sposobniji, drugačiji, efikasniji jer svako bira svoje saradnike po meri koja mu odgovara. Za četiri godine rukovođenja gradom pokazali ste da jednu ulicu, jedan park, jedno šetalište ne mozete da završite u optimalnom roku koji ste, uzgred, sami odredili. Šta li bi bilo kada bi se radilo o nekoj ozbiljnijoj investiciji? Mada po ciframa koliko vrede po Vašim proračunima pomenute investicije i Pariz bi Vam pozavideo. Ono što je sigurno, gospodine gradonačelniče, jeste da će Vranje i u narednom periodu pod Vašim rukovodstvom nastaviti da se ne razvija i propada, da se sprovode sumnjivi tenderi sa sumnjivim izvođačima pod sumnjivim okolnostima u interesu sumnjivih pojedinaca i onih koji su podrška svakoj vlasti, a Vi ćete ostati zabeleženi kao najnesposobniji gradonačelnik u istoriji grada. Bar za sada ste van konkurencije”, navodi se u saopštenju Narodne stranke Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
smena Vucica zbog starih gradonacelnika
smena Vucica zbog starih gradonacelnika
3 godine pre

Hitno protiv lazova Vucica organizovati proteste sa transparentom na celu: Nema mesta lazovima koji su lagali da ce promeniti stare i dovesti iskusne dokazano sposobne nove funkcionere. Vucic je sve stare ostavio i u Leskovcu i u Vranju, a do njih nekakve beskorisne mladunce sto su po Geglju zavrsavali s visok prosek od iskustva nemaju ni dan, a oce goleme plate, iako nisu sposobni jedan problem da rese ni u Leskovcu,ni u Vranju. Do Vuciceve smene, NAPRED!

Primećujem
Primećujem
3 godine pre

Takve proteste, sa takvim zahtevima, mogu da organizuju samo naprednjaci kojima je obeċano da ċe Vučiċ menjati stare. Mene za to baš zabriga, Vučiċ treba da ode u istoriju iz stotinu drugih razloga, a ne zbog unutarstranačkog kadriranja.